Anasayfa Haber Corsair, Xbox Konsollar için HS75 XB WIRELESS Kulaklığını Tanıttı

Corsair, Xbox Konsollar için HS75 XB WIRELESS Kulaklığını Tanıttı

Corsair HS75 XB WIRELESS

Corsair, Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S için HS75 XB WIRELESS kulaklığı tanıttı.

Corsair, Microsoft Xbox için ilk resmi lisanslı kulaklığı olan HS75 XB Wireless oyun kulaklığını piyasaya sürdüğünü duyurdu. Xbox One ve yakında çıkacak olan yeni nesil Xbox Series X ve Series S ile uyumlu olan HS75 XB kulaklık, Corsair HS serisinin bir devamı şeklinde. HS75 XB WIRELESS, Xbox Wireless aracılığı ile Xbox konsolunuza, bir kablosuz alıcı veya Windows için Xbox Kablosuz Bağdaştırıcısı aracılığıyla bir Windows 10 bilgisayara uyumlu şekilde geliyor. Gürültüyü engelleme özelliği ile tanıtılan kulaklık, tek yönlü bir mikrofon da barındırıyor.

Corsair HS75 XB WIRELESSYeni kablosuz oyun kulaklığı HS75 XB, daha iyi bir deneyim verebilmek amacıyla özel olarak ayarlanan 50 mm neomidyum sürücüler kullanıyor. Ayrıca yeni kulaklıkta, Corsair kulaklıklarda daha önce olmayan bir yenilik de mevcut olacak. Kulaklık, Dolby Atmos uzamsal ses teknolojisi ile daha iyi bir ses kalitesi sunmayı hedefliyor. Ayrıca kulaklık üstündeki tuşlar ile kullanıcılar, ses seviyelerini ve mikrofon ayarlarını kulaklıkları üzerinden halledebilecekler. Corsair, bu özellikleriyle yeni kulaklığın oyuncular için ilk tercih olmasını hedefliyor.

HS75 XB Kablosuz Oyun Kulaklığı, Xbox Kablosuz teknolojisi sayesinde tipik bir kablosuz alıcı ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Kulaklık, doğrudan Xbox konsolunuzla veya Windows 10 PC’niz ile eşleşiyor. Windows 10 PC için yalnızca ayrı olarak satılan Xbox Kablosuz Bağdaştırıcısı gerekiyor.

Corsair HS75 XB WIRELESSTeknik özellikler kısmına geldiğimizde, kulaklığın 20 saate kadar şarj süresi vaat ettiğini görüyoruz. Ayrıca, 9 metreye kadar da kablosuz menzili bulunuyor. Kulaklık, ayarlanabilir kulak kısımları, viskoelastik hafızalı köpük ve deri kulak pedleri ile birlikte piyasaya sürülüyor. Uzun süreli dayanıklılık hedefleyen Corsair, kulaklığın çerçevesini de alüminyum ile güçlendirmiş.

Corsair HS75 XB WIRELESS Fiyatı

Corsair HS75 XB WIRELESS kulaklığın 149.99 dolara satışa çıktığını belirtelim.