Anasayfa Makale Huawei FreeBuds Pro – Öne Çıkan Özellikler

Huawei FreeBuds Pro – Öne Çıkan Özellikler

Huawei’nin kablosuz kulaklık ailesine son olarak profesyonel seviyede gürültü engelleme ve ses performansı sunan FreeBuds Pro eklendi. 3 farklı aktif gürültü engelleme modu ve Huawei ekosistemine yönelik özellikleriyle dikkat çeken FreeBuds Pro, şirketin bugüne kadar ürettiği en kaliteli kulaklık.

Üç farklı ren seçeneği ile satışa sunulan kulaklık ergonomik tasarımı sayesinde kullanıcıların spor yaparken rahat bir şekilde müzik, podcast dinlemelerini sağlıyor. Ayrıca kulaklık üzerinde bulunan sensörler parçalar arasında rahatça gezinmeniz için olabilecek her türlü kontrol imkanını veriyor.

Alışılan akış duraklatma, devam ettirme, sonraki parçaya geçme gibi kontrollere ek olarak, kulaklığın köşeli tasarımı sayesinde kullanıcılar kolaylıkla dinledikleri medyanın sesini kısıp, yükseltebiliyorlar. Bu genellikle TWS kulaklıklarda görmediğimiz ince düşünülmüş bir detay ve FreeBuds Pro kesinlikle bu özelliği ile pek çok rakibinden ayrılıyor.

Kulaklığı kendi alanında ön plana çıkaran bir diğer özellik ise 3 farklı gürültü engelleme moduna sahip olması. Kalabalık ortamlar ve sokak ortamında kullanabilceğiniz Genel Mod, düşük seviye gürültüye sahip ortamlar için Rahat Mod ve uçak, metro, tramvay gibi çok yüksek gürültü seviyesine sahip ortamlar için Ultra Mod.

Farklı ortamlara uyum sağlayan FreeBuds Pro size her koşulda etkili bir gürültü engelleme performansı sunabiliyor. Ayrıca kulaklık takılıyken ortamdaki sesleri net bir şekilde duymak istiyorsanız da FreeBuds Pro’ya uzun süre basılı tutarak Farkındalık Modu’na hızlıca geçiş yapabiliyorsunuz.

Sahip olduğu teknik özelliklerle de dikkat çekmeyi başaran kablosuz kulaklığın her iki tarafında da 52.5 mAh boyutundaki bir batarya yer veriliyor. Bu batarya ise gürültü engelleme özelliğinin açık olduğu durumlarda 4.5 saat, özelliğin kapalı olduğu durumlarda ise yaklaşık 7 saatlik bir pil ömrünü de kullanıcılara sunuyor. Bunun haricinde cihazın şarj kutusunda da 580 mAh‘lik bir bataryaya bulunuyor.

Bu kulaklık Huawei ekosistemi için de son derece önemli. Huawei GT2 ve GT2 Pro ile uyum içerisinde çalışan FreeBuds Pro, saatinize attığınız müzikleri, saatinizden dinlemenizi sağlıyor. Böylece telefonunuzu yanınıza almadığınız durumlarda bile müzik dinlemeye devam edebiliyorsunuz.

Diğer taraftan cihazlar arasında kesintisiz geçişe imkan sağlaması da son derece önemli bir özellik diyebiliriz. Huawei FreeBuds Pro akıllı bağlantı seçenekleri, kaliteli mikrofonu, etkili gürültü engelleme performansı ve ses kalitesiyle son dönemde piyasaya sürülen en dikkat çekici ürünlerden biri.