Anasayfa Haber Galaxy S21’in Arka Kamera Tasarımı Sızdırıldı

Galaxy S21’in Arka Kamera Tasarımı Sızdırıldı

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21'e ait olduğu iddia edilen render.

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi telefonu Galaxy S21’in arka kamera tasarımı sızdırıldı.

Samsung, 2021 yılı için yeni nesil amiral gemisi telefonu Galaxy S21’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni ortaya çıkan bilgiler ise bize telefonun beklenenden daha önce piyasaya çıkabileceğini gösteriyor. Galaxy S21 ve Galaxy S21 Ultra için yapılan renderların birkaç gün önce sızdırılmasından sonra, şimdi ise Galaxy S21’in arka kamerasının gövdesini gösteren canlı bir resim sızdırıldı. Bu sızdırmalar ile beraber yeni amiral gemisi telefonun özellikleri ve tasarımı da şekillenmeye başladı.

samsung-galaxy-s21-arka-kamera

Sızan Galaxy S21 kamera havuzu tasarımı, telefonun 3 arka kameraya sahip olacağını onaylar nitelikte. Ayrıca sızdırılan görsel ve bilgiler, Samsung’un Galaxy S21’in üretimine beklenenden daha erken başlayacağını gösteriyor olabilir. Böylece, cihazın piyasaya sürülmesinin daha erken olabileceği yönündeki beklentiler de doğrulanmış oluyor.

Üç farklı model şeklinde piyasaya sürülmesi beklenen serinin özellikleri de gün geçtikçe daha belirgin hale gelmeye başladı. Şirket, yeni seride farklı bir tasarım planı üzerinde çalışıyor. Arka kameranın da diğer telefonların aksine 1.1 mm’lik kalınlıkla bir çıkıntı halinde tasarlanacağını daha önceki sızdırmalardan öğrenmiştik. Bu yeni sızdırılan fotoğraflar da bu iddiayı kanıtlar nitelikte.

Son olarak, yeni amiral gemisi telefon serisinin 2021’in başlarında piyasaya sürülmesini beklediğimizi belirtelim. Ancak henüz ismiyle ilgili kesinleşmiş bir bilgi elimizde bulunmuyor. Yeni serinin adının Galaxy S21 yerine Galaxy S30 olabileceğini de söylemekte fayda var.