Anasayfa Haber Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy S21, S-Pen Desteğine Sahip Olabilir

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy S21, S-Pen Desteğine Sahip Olabilir

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy S21 S-Pen desteği

Paylaşılan raporlara göre Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy S21 S-Pen desteğiyle beraber gelebilir.

Samsung’un yeni nesil akıllı telefonlarıyla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda ise Samsung’a yakın kaynaklarca servis edilen bilgilere göre, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy S21, S-Pen desteğiyle beraber piyasaya sürülebilir.

Bildiğiniz gibi Samsung, sadece Galaxy Note serisi akıllı telefon modellerinde S-Pen’e yer veriyordu. Ancak, paylaşılan raporlarda Samsung’un 2021 ile beraber bu geleneği bozacağını görmekteyiz.

Güney Kore merkezli The Elec tarafınca paylaşılan haberde, Samsung’un yeni Z Fold 3 modelinin ince ekranını S-Pen’in basıncına dayanıklı hale getirmek için AES teknolojisinden yaralanacağı ifade ediliyor.

Galaxy Z Fold 3 S-Pen

Böylece yeni Z Fold 3 modellinde daha kalın bir ekran camı kullanmayı hedefleyen Samsung, bu kısımda ise S-Pen ile beraber Z Fold kullanıcılarına daha kaliteli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Galaxy S Serisi S-Pen İle Tanışabilir

Ayrıca paylaşılan raporda Samsung’un S-Pen akıllı kalemini daha fazla modele sunmayı planlandığına da özellikle dikkat çekiliyor. Güney Kore merkezli haber kaynağıysa, bu yıl ilk defa bir Galaxy S serisinde S-Pen’e yer verileceğini iddia ediyor.

Tabi, şimdilik Samsung cephesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak, Samsung’a yakın kaynaklar önümüzdeki yıl hem Galaxy Z Fold hem de Galaxy S serisinde köklü değişiklikler yapılacağını ifade ediyor. Bu köklü değişikliklerinden biri ise S-Pen desteği olarak gösteriliyor.