Anasayfa Haber Bloodstained: Ritual of the Night iOS ve Android’e Geliyor

Bloodstained: Ritual of the Night iOS ve Android’e Geliyor

Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night, konsol ve bilgisayarlardan sonra şimdi de mobil cihazlar için çıkıyor.

Castlevania’dan ilham almış olan Bloodstained: Ritual of the Night şimdi de mobil cihazlara geliyor. NetEase Games ve ArtPlay imzası taşıyan aksiyon rol yapma oyunu, iOS ve Android yolunda.

Konsol versiyonundaki her şeyi mobil sürümlerde de sunacak olan oyun, indirilebilir içerikler de sunmaya devam edecek. Buna ek olarak, görsel kalite veya oynanıştan ödün verilmeyeceğinin de altı çiziliyor. Hatta mobil odaklı geliştirmeler de es geçilmeyecek. Ek olarak, kullanıcı arayüzü ve simgelerin yeniden tasarlanacağı, böylece küçük ekranlarda daha rahat görüntülenebileceği paylaşılıyor. Dokunmatik kontrollere daha uygun olması için silahların ve komboların nasıl çalıştığı da elden geçiriliyor.

Bloodstained: Ritual of the Night iOS ve Android

Geçtiğimiz yıl konsollar ve PC’ler için gelen oyunun Castlevania: Symphony of the Night’ın ruhani devamı olduğu belirtiliyor. Ayrıca, Metroidvania’nın oynanış ve mekanikleri de korunmuş.

Bloodstained: Ritual of the Night’ın iOS ve Android için ücretli olacağı açıklanırken ne kadar fiyatla geleceği ise henüz detaylandırılmıyor. Hatta oyunun ne zaman çıkacağı da belirsiz.