Anasayfa Makale Huawei Watch GT2 Pro – Öne Çıkan Özellikler

Huawei Watch GT2 Pro – Öne Çıkan Özellikler

Huawei’nin en yeni akıllı saati olan Huawei Watch GT2 Pro uzun pil ömrü ile fonksiyonel sağlık özelliklerini bir araya getiriyor. Bu özelliklerin üzerine kaliteli malzeme yapısı eklendiğinde ortaya çıkan ürün gerçekten de etkileyici.

Huawei’nin yeni nesil akıllı saati 1.39 inç 454x 454 piksel çözünürlük sunan Safir camlı OLED ekranın üzerine kuruluyor. 46 mm kasaya sahip olan akıllı saat, 455 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleniyor. Bu batarya ise minimum kullanımda 14 günlük bir pil ömrünü de kullanıcılara sunuyor. Aynı zamanda kablosuz şarj desteğine de sahip olan saat, tıpkı akıllı telefonlarda olduğu gibi tamamen kablosuz olarak da şarj edilebiliyor.

Safir camdan bahsetmişken diğer önemli tasarım özelliklerine de değinmek gerekiyor. Safir cam çizilme dayanıklılığı açısından son derece önemli bir seçim. Sertlik seviyesi 9 olan safir cam, elmastan sonra gelen en dayanıklı malzeme olarak dikkat çekiyor.

Diğer taraftan kasanın titanyum çerçeve olması da özellikle extreme sporlarla ilgilenenler için bir akıllı saati ilk defa bu kadar cazip hale getiriyor. Saatin hem düşük sıcaklıklarda, hem de yüksek sıcaklıklarda kolaylıkla çalışabilmesi oldukça etkileyici. Klasik saatlerde gördüğümüz tasarım ve malzeme kalitesini bir akıllı saatte sunan Huawei, Watch GT2 Pro ile her kesimden kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

Aynı zamanda 4 GB dahili hafızaya da sahip olan akıllı saat GPS desteğini de bünyesinde bulunduruyor. Kablosuz bağlantı olarak da Bluetooth 5.1 destekleyen Watch GT2 Pro, 5 ATM su basıncına kadar dayanabiliyor.

Tasarımsal açıdan daha modern görünen cihaz, aynı zamanda 100’ün üzerinde antrenman moduna da ev sahipliği yapıyor. Ayrıca kandaki oksijen değerini ölçme ve kalp ritmini takip etme gibi yeteneklere sahip.

Ayrıca bu ölçümler GT2’ye göre geliştirildiği için yapay zekanın katkısını kullanımınız sırasında görebiliyorsunuz. Stres, kandaki oksijen, nabız takibi gibi özellikler hem sağlık verilerini kontrol etmek isteyenler, hem de bu özellikleri uzun pil ömrüyle almak isteyenler için önemli noktalar. Ayrıca Huawei Watch GT2 Pro, diğer Huawei akıllı saatlerde olduğu gibi detaylı uyku takibi yapabiliyor. Uyku kalitenizi kolaylıkla ölçebiliyor, REM uykusu gibi son derece önemli verileri TruSleep üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.
Kutudan şarj cihazı ile çıkan Huawei Watch GT2 Pro’yu illa bu stand ile şarj etmenize gerek yok. Qi destekli şarj aletleriyle uyumlu olan Huawei’nin akıllı saati, aynı zamanda P40 Pro gibi tersten kablosuz şarjı destekleyen cihazlarla da uyumlu.

Huawei Watch GT2 Pro’ya 2.299 TL üzerinden sahip olabiliyorsunuz.