Anasayfa Mobil Oppo Reno 4 Pro İncelemesi

Oppo Reno 4 Pro İncelemesi

Oppo Reno 4 Pro incelemesi ile beraber Oppo Reno 4 serisinin tepe modelinin özelliklerine yakından bakıyor ve nasıl bir kullanıcı deneyimi sunduğunu sizler için değerlendiriyoruz.

Oppo Reno 4 Pro incelemesi ile siz değerli okurlarımızın karşısındayız. Sizler için hazırlamış olduğumuz Oppo Reno 4 Pro inceleme videosunda, Reno 4 serisinin tepe modelinin şık tasarımına ve özelliklerine yakından bakıyor ve sergilemiş olduğu performansı değerlendiriyoruz. İşte karşınızda Oppo Reno 4 Pro inceleme videosu!

Oppo Reno 4 Pro özellikleri ve şık tasarımıyla kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Peki, Oppo Reno 4 Pro fiyatı ve özellikleri ile kullanıcılara neler sunuyor? Gelin, Oppo’nun yeni nesil akıllı telefonunu yakından tanıyalım.

Oppo Reno 4 Pro Özellikleri – Ekran

Oppo Reno 4 Pro, 6.5 inçlik bir Full HD+ çözünürlük sunan AMOLED ekranın üzerine kuruluyor. Bu ekran ise kullanıcılara 2400×1080 piksel çözünürlük, 90Hz ekran yenileme hızı, HDR10+ desteği ve 402 ppi piksel yoğunluk değerlerini sunuyor. Bunun yanı sıra tek ön kamera kurulumuna da bünyesinde bulunduran telefon, aynı zamanda yüzde 92.01‘lik bir ekran kasa oranına da ev sahipliği yapıyor.

Oppo Reno 4 Pro özellikleri Aynı zamanda 3D kavisli bir ekrana da sahip olan telefonun bu ekranı, 1100 nit parlaklığa da erişebiliyor. Bu sayede Reno 4 Pro parlak güneş altında da iyi bir ekran okuma deneyimini kullanıcılara sunuyor.

Oppo Reno 4 Pro Tasarımı

Oppo Reno 4 serisi genel anlamda şık tasarımıyla kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Serinin Pro modeli de diğer modellerde olduğu gibi yine dikkat çekici bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

Her yönüyle premium hissiyatını kullanıcılara yansıtmayı başaran serinin Pro modeliyse 7.7 mm kalınlığa ve 161 gram ağırlığa sahip. Bu yönüyle hem ince hem de hafif olan telefon, bu kısımda da üst segment telefonlara tabiri caizse taş çıkartıyor.

Cihazın arka tarafına geldiğimizde ise dikey şekilde konumlandırılmış dörtlü kameranın haricinde bizleri parmak izi tutmayan bir malzeme karşılıyor. Aynı zamanda parlama önleyici ile kaplı olan bu mat malzeme telefonun oldukça kaliteli ve şık görünmesini de sağlıyor.

Oppo Reno 4 Pro Özellikleri – İşlemci ve Batarya

Göze hitap eden tasarımın haricinde Reno 4 Pro işlemci ve batarya özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Bu kısımda ise serinin tepe modeli sekiz çekirdekli Snapdragon 765G işlemciden gücünü alıyor. Bununla beraber serinin Pro modeli 8 RAM ve 256 GB dahili hafıza seçenekleriyle beraber geliyor. Aynı zamanda cihazın 256 GB’lık hafızasını yeterli bulmayan kullanıcılar ise microSD kart desteği sayesinde bu depolama alanını rahatlıkla artırabiliyorlar.

Bunun haricinde orta-üst segment bir telefona kıyasla iyi diyebileceğimiz özelliklere sahip olan Reno4 Pro, ayrıca 65W hızlı şarj destekli 4.000 mAh boyutundaki bir bataryadan besleniyor. 65W SuperVOOC 2.0 hızlı şarj ise telefonun 4.000 mAh boyutundaki bataryasını sadece 36 dakikada yüzde 0’dan yüzde 100’e şarj edebiliyor.

Oppo Reno 4 Pro incelemesi Oppo Reno 4 Pro Kamera Özellikleri

Oppo Reno 4 Pro inceleme videosunda özellikle değindiğimiz noktalardan biri ise Reno 4 Pro’nun kamera özellikleri oldu. Bu kısımda ise serinin Pro modeli tasarım kısmında bahsettiğimiz gibi dörtlü arka kamera kurulumuyla beraber geliyor.

Bu kısımda ise bizleri 48 Megapiksel çözünürlüklü f/1.7 Sony IMX586 ana kamera sensörü karşılıyor. 48 MP çözünürlüklü bu ana kameraya ise 8 MP f/2.4 Hi846 sensörlü ultra geniş açılı kamera, 2 MP makro ve 2 MP mono kamera eşlik ediyor. Aynı zamanda optik imaj sabitleme özelliğine de sahip olan bu telefonun ön tarafında ise 32 MP çözünürlüğündeki f/2.4 diyaframlı Sony IMX616 sensörüne sahip bir ön kameraya yer veriliyor.

Bunun haricinde serinin yeni üyesinde herhangi bir telefoto kamerada bulunuyor. Ancak, söz konusu model dörtlü arka kamerasıyla beraber 10x’e kadar dijital yakınlaştırma yapılabiliyor.

Oppo Reno 4 ProSınıfına göre oldukça başarılı fotoğraf ve videolar çekebilen yeni nesil telefon, ayrıca Yapay Zeka Renkli Portre, Gece Portresi ve 960fps süper ağır çekim desteğine de ev sahipliği yapıyor. Bunun haricinde serinin yeni üyesi otomatik odaklama desteğiUltra Gece Modu, Monochrome Video ve Ultra Sabit Video gibi özellikleri de bünyesinde bulunduruyor.

Oppo Reno 4 Pro Fiyatı

Kısa bir süre önce Türkiye’de satışa sunulan Oppo Reno 4 Pro, fiyatıyla da dikkat çekmeyi başarıyor. Dörtlü arka kamera kurulumuna, sekiz çekirdekli Snapdragon 765G işlemcisine ve 8 GB RAM’a sahip olan telefonun fiyatı ise 6.999 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Son olarak ise Oppo Reno 4 Pro özellikleri ile ilgili tüm detayları ise hemen aşağıda yer alan liste üzerinden inceleyebilirsiniz.

Oppo Reno 4 Pro Teknik Özellikleri

  • Ekran: 6.55 inç boyutundaki HDR10+ destekli AMOLED ekran, 2400×1080 çözünürlük ve 90Hz ekran yenileme hızı
  • İşlemci: 2.4 GHz frekans hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 765G
  • Grafik Birimi: Adreno 620 GPU
  • Bellek: 8/12 GB RAM
  • Depolama: 128 ve 256 GB UFS 2.1 dahili depolama
  • Batarya: 65W hızlı şarj destekli 4.000 mAh boyutundaki batarya
  • Arka Kamera: 48 Megapiksel Sony IMX568 sensör + 8 Megapiksel ultra geniş açılı lens (120 derece görüş açısı) + 2 Megapiksel makro kamera + 2 Megapiksel mono kamera
  • Ön Kamera: 32 Megapiksel
  • İşletim Sistemi: Android 10 tabanlı ColorOS 7.0 işletim sistemi