Anasayfa Haber PS Plus Kasım 2020 Oyunları Açıklandı

PS Plus Kasım 2020 Oyunları Açıklandı

PS Plus Kasım 2020 oyunları

PS Plus Kasım 2020 oyunları resmi olarak açıklandı.

Ekim ayında toplam değeri 603 TL olan Need for Speed Payback ve Vampyr oyunlarını PlayStation Plus abonelerine dağıtan Sony, şimdi de Kasım ayında hangi oyunları ücretsiz olarak dağıtacağını açıkladı. Peki, PlayStaiton Plus Kasım ayında hangi oyunları kullanıcılara dağıtacak? İşte karşınızda PS Plus Kasım 2020 oyunları!

PlayStation Plus Kasım 2020 Oyunları Belli Oldu

Son zamanlarda PS4 kullanıcısı olan PS Plus abonelerine her ay birbirinden farklı oyunları ücretsiz olarak dağıtan Sony, bu ay ilk kez listeye PlayStation 5’i de dahil etti.

Bu kısımdaysa kullanıcıların karşısına üç farklı oyun ile çıkan Sony’nin Kasım ayı içerisinde PS4 ve PS5 kullanıcılarına Bugsnax (PS5), Hollow Knight ve Middle-earth: Shadow of War oyunlarını PS Plus abonelerine dağıtacağını görmekteyiz.

Bunun yanı sıra Kasım ayının ücretsiz oyunları hakkında bir takım açıklamalarda bulunan Sony’nin Middle-earth: Shadow of War ve Hollow Knight oyunlarının da PS5’te geriye uyumluluk desteğiyle beraber oynanabileceğini de belirtti.

Sony’nin Kasım ayı içerisinde dağıtacağı oyunlar ise 3 Kasım 2020 tarihinden itibaren PS Plus abonelerinin huzuruna sunulacak. Bu tarihe kadar da eğer PS Plus abonesiyseniz, geçtiğimiz ay dağıtılan Need for Speed Payback ve Vampyr oyunlarını da indirebilirsiniz.

Kasım Ayının Ücretsiz PS Plus Oyunları – PS5 ve PS4