Anasayfa Haber Corsair, EpocCam’i Satın Aldı

Corsair, EpocCam’i Satın Aldı

Corsair EpocCam

Corsair, mobil kamera yazılımlarıyla ilgilenen EpocCam ekibini bünyesine kattı.

Portföyünü sürekli olarak genişleten Corsair, akıllı telefon uygulaması EpocCam‘i satın aldığını açıkladı. Şirket bu uygulamanın App Store’dan beş milyondan fazla kez indirildiğini söylüyor.

EpocCam, kullanıcıların iPhone/iPad’lerini Windows ve macOS tabanlı sistemlerde kullanmak üzere web kamerasına dönüştürmelerine olanak tanıyan bir mobil uygulama. Ayrıca bu uygulama Skype, Zoom, Microsoft Teams ve OBS Studio dahil olmak üzere çoğu büyük video uygulamasıyla da uyumlu çalışıyor.

Corsair EpocCam

EpocCam ayrıca içeriklerine başka bir açı ekleyerek çoklu kamera kurulumu isteyen birçok kişi için faydalı olabiliyor. Bağlantı ise Wi-Fi üzerinden sağlanabildiğinden dolayı kablo karmaşası gibi sorun yaratmıyor.

Corsair, EpocCam’in içerik yaratıcılarına daha fazla hitap etmek için Elgato yan kuruluşu altında faaliyet göstereceğini söylüyor. Elgato ise hatırlarsanız 2018 yılının ortalarında Corsair bünyesine katılmıştı.

Bu satın alımla birlikte EpocCam uygulamasının özellikleri önümüzdeki süreçte genişlemeye devam edecek ve Elgato ekosistemine entegre olacak çalışacak.