Anasayfa Haber Crytek, Crysis Next Adlı Ücretsiz Battle Royale Oyunu Geliştiriyor Olabilir

Crytek, Crysis Next Adlı Ücretsiz Battle Royale Oyunu Geliştiriyor Olabilir

Crysis Next ücretsiz battle royale oyunu

Kısa bir süre önce oyuncuların karşısına Crysis Remastered ile çıkan Crytek’in, Crysis Next adlı ücretsiz battle royale oyunu üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde yapılan sızıntıyla beraber Crytek’in şirket içerisindeki özel yazışmaları internete sızmıştı. Bu yazışmalarla beraber geliştirici firmanın Crysis Next isimli tamamen ücretsiz battle royale oyunu üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Şimdilik, ücretsiz battle royale oyunu Crysis Next hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak Egreror isimli bir fidye yazılım çetesinin elde ettiği verilere göre, bahsi geçen bu oyunun yeni nesil platformlar için geliştirildiğini görmekteyiz.

Yeni nesil platformlar için hazırlanan oyun, tıpkı diğer battle royale oyunlarında olduğu gibi 100’lerce oyuncu tarafından aynı anda oynayabilecek. Crysis’in yüksek ve hareketli temposuna da ev sahipliği yapacağı belirtilen oyunda, aynı zamanda oyuncular Crysis‘in vazgeçilmezi olan nanosuit güçlerini de kullanabilecekler.

Böylece oyunculara eşi benzeri olmayan bir battle royale deneyimi sunmayı hedefleyen Crytek, karakter özelleştirmesi bakımında da oyunculara oldukça fazla seçenek sunacak. Bu seçenekler sayesinde oyuncular oyundaki karakterinin nano kıyafetini kendi zevkine göre özelleştirebilecekler. Egreror isimli bir fidye yazılım çetesinin şimdilik elde ettiği bilgiler bunlarla sınırlı.

Ayrıca elde edilen bilgilerle beraber şirketin battle royale oyunu haricinde bazı yeni oyunlar üzerinde de çalıştığı gözler önüne serildi. Şirket yazışmaları içerisinde keşfedilen oyunlar ise şu şekilde sıralanıyor;

  • Crysis VR
  • Hunt Mobile
  • Ryse Next
  • Robinson 2