Anasayfa Haber Middle Earth: Shadow of Mordor Çevrimiçi Özelliklerini Kaybediyor

Middle Earth: Shadow of Mordor Çevrimiçi Özelliklerini Kaybediyor

Shadow of Mordor Çevrimiçi

Middle Earth: Shadow of Mordor, 31 Aralık itibarıyla çevrimiçi birçok özelliğinden mahrum kalacak.

2014 yılında piyasaya sürülen Middle Earth: Shadow of Mordor beraberinde pek çok çevrimiçi özellik getirmişti. Öte yandan, 31 Aralık tarihinden itibaren oyunun düşman dövüşü, kan davası görevleri, liderlik tabloları ve WBPlay bağlantılarının tümünün kullanılamaz hale geleceği Steam sayfası üzerinden duyuruldu.

Oyundan çıkartılan özelliklerin tamamı ise şu şekilde:

  • Nemesis Forge özelliği artık mevcut olmayacak. Bu nedenle, oyuncular artık oyun içi Nemes’lerini Middle Earth: Shadow of Mordor’dan Middle Earth: Shadow of War‘a aktaramayacaklar.
  • Vendetta görevleri ve Liderler artık mevcut olmayacak.
  • WBPlay artık mevcut olmayacak, ancak destansı rünler “Orc Hunter” ve “Gravewalker” otomatik olarak tüm oyunculara verilecek.

Kan davası görevleri, oyuncuların Steam arkadaşları adına intikam almalarına imkan sağlıyordu. Oyuncular, arkadaş listelerindeki birini öldüren orkları oyunlarında görüyor ve böylece Repaid in Blood adlı bir başarı için avlanabiliyordu. Hatta Doom Eternal’da da benzer bir özelliğin olduğunu hatırlatalım. Shadow of Mordor gibi tek oyunculu bir oyundan bu özelliğin bile çıkartılması tabii ki dikkat çekici.