Anasayfa Haber MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X İlk Kez Fotoğraflandı

MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X İlk Kez Fotoğraflandı

MSI RTX 3080 SUPRIM X

MSI, Ampere RTX 30 serisi için gizli saklı hazırladığı SUPRIM X ekran kartını satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

MSI’ın RTX 3000 serisine ait ekran kartlarına daha önce bakış atmıştık. Bununla birlikte GeForce RTX 3080 Gaming X Trio modelinin ayrıntılı bir incelemesini de yaptık. Ancak görünüşe bakılırsa üreticiden çok farklı bir ekran kartı serisi daha geliyor: MSI SUPRIM X.

Bu modeli ilk defa duyuyoruz ve görüntüsünü de hemen aşağıdaki kutu tasarımıyla birlikte görebiliriz. MSI SUPRIM X’in Gaming X ve Ventus ailesinin arasında bir yere konumlandırılacağını söyleyenler var. Öte yandan bu kartların Gaming X modellerine göre daha pahalı olacağını söyleyenler de bulunuyor.

MSI RTX 3080 SUPRIM X

Yeni ekran kartının genel görünümü ve beyaz kutusu ise premium bir ürün olacağını belli ediyor. Nitekim Gaming X ekran kartlarından daha pahalı olacak gibi görünüyor.

SUPRIM X, Gaming X sınıfında kullanılan Tri Frozr 2 soğutucusuna sahip ve üç fanlı bir canavar. Ayrıca yine oldukça kalın görünüyor ve üç yuvalık yer kaplayacak. Yine aynı şekilde tasarımın belirli alanlarında RGB aydınlatma bulunduğunu da belirtelim.

Kartların saat hızı ve fiyatlarıyla ilgili bilgiye vakıf değiliz. Ancak piyasaya Kasım ayı içerisinde çıkacağı söyleniyor ve saat hızlarının yüksek olacağını şimdiden söylemek mümkün.