Anasayfa Haber AirPods Pro İçin Değişim Programı Başladı

AirPods Pro İçin Değişim Programı Başladı

AirPods Pro değişim programı

2019 yılında piyasaya sürülen AirPods Pro için ücretsiz değişim programı başladı.

Apple, ses sorunu yaşayan AirPods Pro modelleri için ücretsiz değişim programı başlatacağını duyurdu. AirPods Pro değişim programı ile beraber ses sorunu yaşayan kullanıcılar, artık Apple’a doğrudan ücretsiz olarak değişim talebinden bulunabilecek.

Yapmış olduğu açıklamayla Ekim 2020‘den önce üretilen modellerin bazı ses sorunlarıyla baş başa kaldığını itiraf eden Apple, söz konusu bu birimleri ise tamamen ücretsiz olarak değiştireceğini duyurdu.

Bunun yanı sıra hangi modellerinde ücretsiz değişim programından yararlanabileceğini de açıklayan şirket, gürültülü ortamlarda telefonla konuşurken veya egzersiz yaparken artan cızırtılı veya statik seslerle karşılaşan modelleri değiştireceğini belirtti.

AirPods Pro değişim programı

Bunun dışında Apple, Aktif Gürültü Engelleme’nin düzgün bir şekilde çalışmayan ve Bass’larda güç kaybı yaşayan modellerinde programa dahil olduğunu ifade etti.

Şimdilik Apple, söz konusu sorunun tam olarak neden dolayı bilmiyor. Ancak bu sorunlardan dolayı AirPods Pro’yu kullanmakta zorluk çeken kullanıcıların kablosuz kulaklığını ücretsiz olarak değiştirmeyi ve onarmayı kabul eden firma, böylece kullanıcıların yaşadığı mağduriyeti de ortadan kaldırmayı planlıyor.

Apple bildiğiniz üzere Ekim 2019 tarihinde Aktif Gürültü Engelleme desteğine sahip olan AirPods Pro’yu duyurmuştu. Türkiye’de ise son zamlardan sonra 2.499 TL‘ye satılmaya başlayan Apple’ın yeni nesil kablosuz kulaklığı ise kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştı.