Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 çıkış tarihi

Yakın zaman içerisinde duyurulacağı tahmin edilen Samsung Galaxy S21 serisinin çıkış tarihi güvenilir kaynaklar tarafından sızdırıldı.

Samsung Galaxy S21 çıkış tarihi ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önceden de birçok kez sızıntı haberlerine konu olan Galaxy S21’in çıkış tarihi, bugün ise sektörün güvenilir kaynaklarından biri olan Jon Prosser tarafından paylaşıldı.

Jon Prosser’ın Samsung’a yakın kaynaklara dayandırarak servis ettiği bilgilere göre, Galaxy S serisinin yeni üyelerinin 14 Ocak 2021 tarihinde tanıtılabileceğini görmekteyiz.

Daha önceden de iPhone 12’nin tanıtım tarihiyle ilgili yapmış olduğu isabetli sızıntılarda bulunan Prosser, aynı zamanda yeni nesil telefonların 14 Ocak tarihinde tanıtıldıktan sonra 29 Ocak‘ta da piyasaya sunulacağını belirtti.

Şimdilik, Prosser’ın iddialarıyla ilgili Samsung cephesinden herhangi bir doğrulama gelmedi. Fakat hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde yapılan sızıntılarda da yeni nesil telefonların Ocak ayında tanıtılacağı gündeme getirilmişti. Bugünse Prosser’ın açıklamalarıyla beraber bir kez daha yeni S21 modellerinin Şubat yerine Ocak ayında tanıtılacağı iddia edildi.

Tabi, şimdilik yeni nesil telefonların çıkış tarihi ile ilgili henüz elimizde net bir bilgi bulunmuyor. Ancak Samsung’a yakın birçok kaynak yeni nesil telefonların Prosser’ın belirttiği tarihlerde tanıtılıp piyasaya sürüleceğini tahmin ediyor.

Samsung Galaxy S21 çıkış tarihi

Yine aynı kaynak tarafından paylaşılan bilgilerde Samsung’un yeni nesil amiral gemilerinin renk seçenekleri de gözler önüne seriliyor. Bu kısımdaysa Prosser, S21’in pembe, mor, gri ve beyaz renk seçenekleriyle geleceğini belirtiyor.

Bunun yanı sıra Galaxy S21+‘ın da siyah ve gümüş renk seçenekleriyle beraber geleceğini belirten kaynak, serinin tepe modelininse siyah, gümüş ve mor renk seçenekleriyle satışa sunulacağını iddia ediyor.