Anasayfa Haber Intel 27.20.100.8935 Grafik Sürücüsü Yayınlandı

Intel 27.20.100.8935 Grafik Sürücüsü Yayınlandı

Intel

Yeni grafik sürücüsü, birçok oyunda meydana gelen hata düzeltmelerine odaklanıyor. Ek olarak YouTube için performans iyileştirmeleri de yapılmış.

Intel’in yeni sürücü güncellemesi, şimdi Windows 10 1709 veya daha yeni bir sürümde olan kullanıcılara ulaşmaya başladı. 27.20.100.8935 sürüm numaralı Intel DCH sürücüsü bazı performans iyileştirmeleri ve oyunlarda hata düzeltmeleriyle birlikte geliyor.

Intel, YouTube videolarında sisteminizin performansını artırabilecek bir değişiklik yapmış görünüyor. Öte yandan Doom Eternal ve World of Warcraft oyunlarında yaşanan bazı grafiksel hatalar düzeltilmiş durumda. Crysis Remastered yüklenirken yaşanan çökme sorunu da giderilmiş. Bunun yanında birçok farklı oyunda yine düzeltmeler mevcut.

Mavi ekip özellikle son dönemde grafik sürücülerine daha fazla zaman ayırmaya başladı. Büyük olasılıkla önümüzdeki yıl Intel grafiklerinde donanım hızlandırmalı GPU zamanlama özelliğini de göreceğiz.

Intel 27.20.100.8935 Grafik Sürücü Notları

  • Chrome YouTube Media Playback ile performans iyileştirmeleri.
  • Crysis Remastered: Oyun yüklenirken oyunun çökmesi ve masaüstüne atma sorunu giderildi.
  • Doom Eternal (Vulkan) ve World of Warcraft: Shadowlands (DX12) oyunlarında görülen küçük grafiksel hatalar düzeltildi.
  • Iris Xe Grafikleri: Red Dead Redemption 2 (Vulkan), Civilization 6: Gathering Storm (DX12), Serious Sam 4: Planet Badass (DX12) ve Forza Horizon 4 gibi oyunlarda yaşanan çökme ve takılma sorunları.