Anasayfa Haber Telefonunuz Uygulaması, Birden Fazla Android Uygulaması Çalıştırabilecek

Telefonunuz Uygulaması, Birden Fazla Android Uygulaması Çalıştırabilecek

Windows 10 Telefonunuz Android

Belirli Android uygulamalarını çalıştırma yeteneğine sahip olan Windows 10 Telefonunuz uygulaması, aynı anda birçok uygulamayı anda anda kullanma imkanı tanıyacak.

Windows 10’un Telefonunuz uygulaması kısa zaman içerisinde birçok özellik kazandı. Bu uygulama iOS cihazlar için oldukça kısıtlı özellikler sunsa da, Android kullanıcıları için oldukça kullanışlı.

Bu uygulama ile telefon ekranını bilgisayarınıza yansıtabiliyoruz. Dahası, Windows API’lerine erişim sağlayan Android uygulamalarını çalıştırmamız da mümkün. Yeni güncelleme, birden çok uygulamayı aynı anda çalıştırmayı da mümkün kılacak.

Windows 10’un test kullanıcıları, aldığı yeni bir güncellemeyle birlikte artık aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırma olanağına sahip. Yani yakında WhatsApp, Instagram, Telegram, Mesajlar, Aramalar gibi Android uygulamalarına aynı anda erişim sağlanabilecek. Ek olarak, şu anda yalnızca belirli Samsung cihazların desteklendiği belirtilmiş.

Ayrıca Telefonunuz uygulamasını sürekli açmak zorunda kalmadan tüm uygulamaları Başlat Menüsü veya Görev Çubuğu’na sabitleyebileceğinizi hatırlatalım.

Microsoft’un asıl hedefi, telefon ve PC uygulamaları arasında sorunsuz şekilde çoklu görev deneyimi sunmak. Samsung haricindeki diğer telefonlar için destek ise markalar ve Microsoft’un işbirliği yapmasıyla birlikte ilerleyen zamanlarda gelebilir.