Anasayfa Haber Xbox Series S’in Işın İzleme Özelliği Test Edildi

Xbox Series S’in Işın İzleme Özelliği Test Edildi

Xbox Series S ışın izleme

Xbox Series S’in Işın İzleme özelliği Watch Dogs Legion ile test edildi.

Xbox Series X’in kırpılmış versiyonu olarak gösteren Xbox Series S’in sergileyeceği performans, oyuncular tarafından bir hayli merak ediliyordu. Bu kısımdaysa 4 TFLOPs gücündeki bir grafik birimine sahip olan Xbox Series S Işın İzleme özelliği ile teste tabi tutuldu.

The Verge’den Tom Warren’ın yayınlamış olduğu videoya bakacak olursak, Xbox’ın uygun fiyatlı konsolunun ışın izleme teknolojiyle de gayet iyi bir performans sergilediğini görmekteyiz.

Londra’nın en ünlü ve işlek kavşaklarından biri olan Piccadilly Circus‘ı oyunculara gösteren Warren, bu kısımdaysa Series S’in ışın izleme teknolojisinin nasıl bir performans sergilediğini de net bir şekilde gösteriyor.

Xbox Series S Işın İzleme
Xbox Series S Işın İzleme

Series S’in 1080P 30 FPS değerinde çalışmasına rağmen gayet iyi bir oyun deneyimini de oyunculara sunduğunu ifade eden Warren, Series S’in de bu konuda Series X’ten kalır bir yanının olmadığını da söylüyor.

Aynı zamanda yayınlamış olduğu videoda oyunu OLED TV’de oynadığına da dikkat çeken Warren, ayrıca konsolun görüntüyü 1080p’den 4K’ya çıkartabildiğini de ifade ediyor.

Xbox Series S Özellikleri

  • CPU: 8 çekirdekli 3.6 GHz hızında çalışan AMD Zen 2
  • GPU: 4 TFLOPs AMD RDNA 2
  • Üretim: TSMC 7nm Enhanced
  • Bellek: 10 GB GDDR6
  • Depolama Birimi: 512 GB SSD
  • Çözünürlük: 2560 X 1440 piksel çözünürlük