Anasayfa Haber Bülten AOC, Porsche Design AGON PD27 Monitörünü Piyasaya Çıkartıyor

AOC, Porsche Design AGON PD27 Monitörünü Piyasaya Çıkartıyor

Porsche Design AOC AGON PD27

Porsche Design ve AOC, ilk Porsche Design AOC AGON oyun monitörünü piyasaya sunmak için bir araya geldi.

27 inçlik (68.58 cm) PD27, QHD panele, 240 Hz yenileme hızına, 0.5 ms MPRT değerine sahip. Bu monitörün tasarımıyla 2020 Red Dot Ödülü’ne layık görüldüğünü belirtelim.

Porsche Design Üst Düzey Tasarım Yöneticisi Roland Heiler şöyle söyledi: “Biçimi ve işlevi harmanlayan doğrusal ve sade tasarımı ile Porsche Design AOC AGON PD27 modeli, markanın DNA’sı ve kapsayıcı tasarım felsefesinin mükemmel bir şekilde vücut bulmuş hali. AOC AGON’un yenilikçi ve son teknolojileriyle birleşen bu yeni monitör, tarzdan ödün vermeden, optimal bir performans arayan oyuncular için geliştirildi.”

AOC Avrupa Pazarlama ve İş Yönetimi Müdürü Stefan Sommer ise şunları belirtti: “Porsche Design ile yeni ortaklığımızın ilk sonucunu gurur ve mutlulukla duyurmak isteriz: Porsche Design AOC AGON PD27 monitörü. AOC’nin ekran teknolojileri alanındaki kanıtlanmış uzmanlığı, Porsche Design’ın tasarıma sıradışı yaklaşımı ile kusursuz bir uyum sağlıyor. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular hem tasarım hem olağanüstü oyun performansı ile bu muhteşem ürünü deneyimlemekten memnuniyet duyacaklar.”

Porsche Design AOC AGON PD27

Monitörün tasarımı, bir yarış arabasının güvenlik kafesi şeklindeki, gümüş renkli ayak unsuru ile vurgulanıyor. Porsche Design’ın tarz ve performansı zarif bir biçimde birleştirmeye yönelik tasarım felsefesine bağlı kalan PD27, logolarını farklı renklerde masaya yansıtabiliyor ve ekranın arka aydınlatmasını açabiliyor.

PD27, dünyanın dört bir yanındaki en iddialı rekabetçi oyuncular ve profesyonel espor tutkunları için geliştirilmiş. Model, görselleri QHD çözünürlükte (2560×1440) görüntülüyor ve 240 Hz yenileme hızı üretiyor. Ayrıca PD27, VESA’nın DisplayHDR 400 sertifikasına da sahip, bu da canlı renkler ve geniş bir dinamik aralık (HDR) sağlıyor. Bu ekranın 1000R düzeyinde kavisli olduğunu da belirtelim.

240 Hz yenileme hızı, algılanabilen hareket bulanıklığını azaltırken, 1 ms GtG ve 0.5 ms MPRT piksel tepki süreleri net, hayalet görüntü içermeyen bir oyun deneyimi vaat ediyor. AMD’nin FreeSync Premium Pro ile kullanıcılar, yırtılma olmadan, akıcı bir oynanabilirliği deneyimliyor. VA panelinin 550 nit parlaklığı da dikkat çekici diğer özelliklerden.

Porsche Design AOC AGON PD27

PD27, kablosuz (IR), orta konsolu andıran bir tuş takımı ile sunuluyor, böylece monitör ayarlarına ya da oyun ön ayarlarına ulaşmak mümkün. Buna ek olarak DTS sound destekli 5 W stereo hoparlör içerdiğini belirtelim. Günlük işlevsellik açısından ise, monitör aynı zamanda 4 portlu bir USB 3.2 hub, 2 tane HDMI 2.0 ve 2 tane de DisplayPort 1.4 giriş ile sunuluyor.

Porsche Design AOC AGON PD27 modeli, 2020 yılında Kasım ayının ortasında seçili Porsche Design mağazalarında, uzman perakendecilerde ve seçili perakende online mağazalarda 929 USD tavsiye edilen perakende fiyatından bulunabilecek.