Anasayfa Haber Google Fotoğraflar, Sınırsız Depolama Özelliğini Sonlandırıyor

Google Fotoğraflar, Sınırsız Depolama Özelliğini Sonlandırıyor

Google Fotoğraflar sınırsız depolama

Google Fotoğraflar’ın temel özelliklerinden biri olan ücretsiz ve sınırsız fotoğraf depolama planı 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren sonlanıyor.

Google Fotoğraflar sınırsız depolama alanı özelliğini önümüzdeki yıldan itibaren sonlanıyor. Bunun yerine Google daha farklı bir sisteme geçiş yapacak.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre Google Fotoğraflar’ın temel özelliklerinden biri olan sınırsız depolama alanı özelliğinin 1 Haziran 2021 tarihiyle sonlanacağını görmekteyiz. Belirlenen bu tarihten itibaren Fotoğraflar uygulamasına yüklenen video ve fotoğraflar, Google üyeliğiyle beraber gelen 15 GB‘lık ücretsiz depolamaya dahil edilecek.

Ayrıca, 1 Haziran 2021 tarihinden önce yüklenen fotoğraf ve videolar bahsi geçen 15 GB’lık ücretsiz depolamaya muaf tutulacak. Sadece belirlenen tarihten itibaren sonra yüklenen fotoğraf ve videolar bu alana dahil edileceği belirtildi.

Bunun yanı sıra daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyan kullanıcılar ise Google One’ın aylık 5.79 TL‘den başlayan üyelik paketlerine kaydolmaları gerekecek. Google One’ın üyelik paketleri ve ücretleri ise şu şekilde sıralanıyor:

Google Fotoğraflar

Google One Üyelik Ücretleri

  • 100 GB depolama – Aylık 5.79 TL 
  • 200 GB depolama – Aylık 11.59 TL
  • 2 TB depolama – Aylık 28.9 TL