Anasayfa Haber Galaxy S20 Ultra ve Note 20 Ultra Kablosuz Şarj Sorunu İle Gündemde

Galaxy S20 Ultra ve Note 20 Ultra Kablosuz Şarj Sorunu İle Gündemde

Galaxy S20 Ultra Note 20 Ultra

Sınırlı sayıdaki Galaxy S20 Ultra ve Note 20 Ultra modelleri, kablosuz şarj sorunu ile karşı karşıya.

Reddit platformunda cihazlarındaki kablosuz şarj sorunu hakkında şikayet eden Samsung Galaxy S20 Ultra ve Samsung Note 20 Ultra sahiplerinin sayısının her geçen gün arttığı paylaşılıyor. Sorun tam olarak akıllı telefonun kablosuz olarak şarj edilememesi. 1 aydan uzun süredir kullanıcıların bundan etkilendiği ve bir ürün yazılımı güncellemesinden sonra sorunun ortaya çıktığı da bilgiler arasında.

Kablosuz şarj sorunu öncelikle üçüncü taraf kablosuz şarj aksesuarı kullanan kullanıcıları etkiliyor gibi görünüyor. Resmi Samsung şarj aksesuarı, etkilenen cihazları kablosuz olarak herhangi bir sorun olmadan kablosuz olarak şarj edebiliyor. Etkilenen Galaxy S20 Ultra ve Note20 Ultra kullanıcıları, sorunu gidermek için yeniden başlatmayı, fabrika ayarlarına sıfırlamayı ve kablosuz şarjla ilgili seçenekleri değiştirmeyi denemiş olsa da başarılı olamamış.

Samsung’un yeni yazılım güncellemesi ile bazı Galaxy Note20 Ultra kullanıcıları için kablosuz şarj sorunu çözülmüş durumda ancak güncelleme bazıları içinse hiçbir işe yaramamış. Bu arada Ultra versiyonları dışındaki cihazlarda bir sorun yaşanılmadığının altını çizelim.

Sınırlı sayıdaki Galaxy S20 Ultra ve Note20 Ultra kullanıcısını etkileyen sorun ile ilgili olarak Samsung’un ne zaman bir güncelleme sunacağı ise henüz belirsiz.