Anasayfa Haber Plague Inc, The Cure Modu ile Bu Sefer Salgını Durdurmanızı İstiyor

Plague Inc, The Cure Modu ile Bu Sefer Salgını Durdurmanızı İstiyor

Plague Inc: The Cure

Plague Inc: The Cure bu defa salgını yaymanızı değil, durdurmanızı istiyor.

Popüler mobil oyun için gelen Plague Inc: The Cure adlı yeni oyun modu ile bu defa dünyada yayılan bir salgını durdurmak için uğraşıyorsunuz. Uzun zamandır piyasada olan orijinal oyunda oyuncular çeşitli semptom ve bulaşma yöntemleri ile dünya nüfusunu yok etmek üzere bir hastalığı yaymaya çalışıyordu. Hatta Covid-19 döneminde oyuna olan ilgi çok daha fazla artmıştı.

Mayıs ayında Ndemic Creations, oyuncuların bir virüs salgınını durdurmasına izin vermek için çekirdek oynanışı değiştirecek bir güncelleme sunmak üzere planlarını paylaşmıştı. Yeni oyun modunun Dünya Sağlık Örgütü, Küresel Salgın Uyarısı, Yanıt Ağı ve daha fazlasından uzmanların yardımıyla geliştirildiğini de belirtelim.

Plague Inc: The Cure

Oyuncular The Cure modunda triyaj, karantina, sosyal mesafe alma, kilitlenme sırasında ekonomiyi destekleme ve kamu hizmetlerinin kapatılması gibi eylemler kontrol edecek. Ek olarak, hastalık ilerlemesini yönetebilecek ve sağlık sistemlerini güçlendirebilecekler. Oyunun amacı ise aşı geliştirilmesi sırasında salgının yayılmasını sınırlandırmak için önlemler alırken sıfırıncı hastayı takip etmek.

Oyunu Android cihazlarınız için ücretsiz olarak Google Play‘den ya da 2.99 TL ücretle iOS cihazlarınıza App Store üzerinden indirebilirsiniz.