Anasayfa Haber PlayStation 5 İçin The Nioh Collection Duyuruldu

PlayStation 5 İçin The Nioh Collection Duyuruldu

The Nioh Collection

The Nioh Collection, PlayStation 5 oyuncuları ile buluşmaya hazırlanıyor.

PlayStation Blog üzerinden 5 Şubat 2021 tarihinde PlayStation 5 oyuncuları ile buluşacak olan The Nioh Collection duyuruldu. Koleksiyonda Nioh ve Nioh 2 oyunlarının yanı sıra indirilebilir içerik paketleri, 4K çözünürlük ve 120 FPS desteği yer alacak.

Koleksiyonda oyuncuların Nioh 2 Remastered – The Complete Edition ile eksiksiz Nioh 2 macerasını ve serideki ilk oyunun yeniden düzenlenmiş bir sürümü olan Nioh Remastered – The Complete Edition‘ı deneyimleyeceği ifade ediliyor. Her iki oyunun da kristal netliğinde görseller için 4K çözünürlüğü, ipeksi pürüzsüz dövüşler için 120 FPS’ye kadar oynanışı, ultra hızlı yükleme sürelerini ve yolculuğunuzu tam istediğiniz yerden devam ettirmek için verilerinizi PS4 sürümlerinden aktarma yeteneğini destekleyeceği de bilgiler arasında.

Halihazırdaki Nioh 2 ve Nioh 2 – The Complete Edition sahiplerinin 5 Şubat tarihinde Nioh 2 – Remastered’a ücretsiz olarak yükseltme yapabileceği paylaşılıyor. Ek olarak Nioh 2 – The Complete Edition, Steam platformunda da çıkış yapacak ve 4K, ultra geniş ekran, HDR ve 144 Hz monitör desteğine sahip olacak.