Anasayfa Haber Samsung, M Serisi LifeStyle Akıllı Monitörlerini Duyurdu

Samsung, M Serisi LifeStyle Akıllı Monitörlerini Duyurdu

Samsung M Serisi LifeStyle Akıllı Monitörler

Samsung’un Lifestyle akıllı monitörleri farklı çözünürlük ve ekran boyutlarının yanı sıra birçok işlevsel özellikle birlikte geliyor.

Samsung, Linux tabanlı Tizen işletim sistemini daha önce akıllı TV’lerinde kullanmıştı. Şirket şimdi ise bu sistemini monitörlere taşıyor. Yeni tanıtılan Samsung Smart Monitor serisi, hem iş hem eğlence tarafında esnek bir kullanım amacı için tasarlanmış.

Samsung, M Serisi LifeStyle Akıllı Monitörler

Akıllı monitörler hem PC’ler hem de akıllı telefonlar için çok sayıda bağlantı seçeneğiyle birlikte geliyor. Bu bağlamda kullanıcıların Tap View, App Casting veya Apple AirPlay gibi özellikleri kullanarak mobil cihazlarını ekrana bağlamasına imkan tanınmış. Ayrıca monitöre bağlanmak için Samsung DeX de kullanılabilir.

Öte yandan yerleşik Wi-Fi özelliği sayesinde monitörde Microsoft Office 365 uygulamaları çalıştırılabiliyor ve buluttaki veriler doğrudan monitörde görüntülenebiliyor. Kullanılan USB Tip-C bağlantı noktası ise tek başına 65W’a kadar güç, veri aktarımı ve görüntü aktarımı sağlıyor. USB-C’nin haricinde monitör üzerine birçok USB noktası da konumlandırılmış.

Samsung M Serisi LifeStyle Akıllı Monitörler

İşin eğlence kısmına gelirsek, Samsung’un Smart Hub’ı sayesinde uygulama mağazasından Netflix, HBO ve YouTube dahil olmak üzere uygulamalara erişmek mümkün. Dahası, uzaktan kumanda sayesinde içerikleri uzaktan yönetebilirsiniz. Bixby entegrasyonu ise ekranı sesli komut ile kontrol şansı tanıyor.

Samsung M Serisi LifeStyle Akıllı Monitörler

Samsung’un M7 modeli 32 inç boyuta ve UHD çözünürlüğe sahip. Daha alt seviye olan M5, 32 inç ve 27 seçenekleriyle gelirken FHD (Full HD) çözünürlüğü destekliyor. Akıllı monitörler 16 Kasım’dan itibaren ABD, Kanada ve Çin’de satışa çıkacak. Kasım ayının sonunda ise satış yapılacak pazarlar genişleyecek.