Anasayfa Haber Samsung Galaxy Note 21 Önümüzdeki Yıl Tanıtılmayabilir

Samsung Galaxy Note 21 Önümüzdeki Yıl Tanıtılmayabilir

Samsung Galaxy Note 21 serisi

Paylaşılan raporlara göre Samsung, 2021 yılında yeni bir Galaxy Note modeli tanıtmayabilir.

Samsung’un 2021 planları hakkında bugün önemli bir rapor yayınlandı. Güvenilir kaynaklar tarafından paylaşılan bilgilere göre Samsung Galaxy Note 21 serisi, 2021 yılında tanıtılmayabilir.

Bildiğiniz üzere Samsung, genel olarak Şubat ayında yeni Galaxy S serisini daha sonrasındaysa Ağustos ayında da Galaxy Note serisi modellerini duyuruyordu. Ancak, Max Weibnach tarafından paylaşılan bilgilerde Samsung’un, 2021 yıl içerisinde amiral gemisi olarak dört farklı Galaxy S21, üç farklı Galaxy Z modeli duyacağını görmekteyiz.

Bunun yanı sıra yine söz konusu bu modellerin en az üçünün S-Pen desteğine sahip olacağı da belirtiliyor. Bu da S-Pen desteğinin yakın zaman içerisinde Galaxy Note harici  diğer amiral gemisi modellere de geleceği anlamına geliyor.

Aynı zamanda sektörün güvenilir kaynaklarından biri olan Ice Universe’de konuyla ilgili bir takım bilgileri takipçileriyle paylaştı. Bu kısımdaysa Ice Universe, beklenmedik bir şekilde Galaxy Note 21 serisi için hiçbir gelişme haberi gelmediğini ifade etti.

Şimdilik Samsung cephesinden ortaya atılan iddialarla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat son yaşanan gelişmeleri göz önünde bulunduracak olursak, Samsung’un 2021 yılı içerisinde Note serisinden daha çok Galaxy Z serisine ağırlık vereceğini tahmin etmekteyiz.