Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 Xbox Series X Oynanış Videosu Yayınlandı

Cyberpunk 2077 Xbox Series X Oynanış Videosu Yayınlandı

Cyberpunk 2077 Xbox Series X oynanış videosu

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’nin Xbox Series X ve Xbox One X oynanış videolarını yayınladı.

Cyberpunk 2077 için geri sayım devam ediyor. Yeni oyun için geri sayım devam ederken, bugün ise Cyberpunk 2077 Xbox Series X oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan oynanış videosuyla beraber aynı zamanda yapımcı firma oyunun grafiklerini Xbox One X konsoluyla da karşı karşıya getirdi.

Bunun yanı sıra yapımcı firma yayınlamış olduğu oynanış videosunda yeni nesil oyunun Series X konsolunda geriye uyumluluk ile çalıştığına da özellikle dikkat çekti. Bu yüzdende oyunun grafiklerinin her iki konsolda da ufak farklılıklar hariç neredeyse aynı olduğunu görmekteyiz.

Tabi, bu durumun oyunun yeni nesil konsollar için geliştirilen sürümüyle beraber değişeceğini de belirtelim. Ancak, oyunun yeni nesil sürümünün tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

Son yapılan açıklamalara göre oyunun PS5 ve Xbox Series X’e özel olarak geliştirilen versiyonlarının 2021 yılı içerisinde satışa sunulacağı belirtiliyor. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri yayınlanan oynanış videosuyla baş başa bırakalım.

Cyberpunk 2077 Xbox Series X ve Xbox One X Oynanış Videosu:

Cyberpunk 2077 Ne Zaman Çıkacak?

Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla beraber yeniden ertelenmişti. Bu kısımda ise CD Projekt Red, söz konusu oyunun 10 Aralık‘ta satışa sunulacağını belirtmişti.