Anasayfa Haber Red Dead Redemption Remastered Yanlışlıkla Listendi

Red Dead Redemption Remastered Yanlışlıkla Listendi

Red Dead Redemption Remastered

Bir süredir gündemde olan Red Dead Redemption Remastered Amazon tarafından yanlışlıkla listelendi.

Daha önceden paylaşılan raporlarda Rockstar Games’in 2010 yılında piyasaya sürülen Red Dead Redemption’ı PS5 ve Xbox Series X için yeniden geliştirdiği iddia edilmişti. Tüm bu iddiaların ardından bugün ise Red Dead Redemption Remastered Amazon tarafından yanlışlıkla listelendi.

Rockstar Games cephesinden şimdilik yaşanan gelişmeyle ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ancak bir Reddit kullanıcısının şans eseri bulduğu bilgilere göre, Rockstar Games’in Red Dead Redemption Remastered üzerinde çalıştığını görmekteyiz.

Red Dead Redemption Remastered

Aynı zamanda paylaşılan ekran görüntülerinde söz konusu oyunun 10 Aralık 2020 tarihinde 49.99 dolardan piyasaya sunulacağı da ifade ediliyor. Haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi henüz yaşanan bu gelişmeyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak oyunun yanlışlıkla listelenen sayfasının Amazon tarafından hızlıca kaldırıldığını göz önünde bulunduracak olursak, Rockstar’ın yakın zaman içerisinde resmi bir duyuruyla karşımıza çıkacağını da tahmin etmekteyiz.

Bildiğiniz üzere daha önceden de Red Dead Redemption’ın Remastered versiyonuyla ilgili bazı raporlar yayınlanmıştı. Bu doğrultudaysa Rockstar’ın Remastered yapımda diyalogları da yeniden elden geçireceği belirtilmişti.

Ayrıca paylaşılan raporda Rockstar’ın orijinal oyuna kıyasla daha çeşitli bir seslendirmen kadrosu ile beraber çalıştığı da iddia edilmişti. Bunun haricinde RDR 2’ye benzer grafiklere ve mekaniklere ev sahipliği yapacağı söylenen oyunda, avcılık ve balıkçılık gibi yepyeni görevlere de yer verileceği ileri sürülmüştü.