Anasayfa Haber Xiaomi, POCO M3’ün Özelliklerini Doğruladı

Xiaomi, POCO M3’ün Özelliklerini Doğruladı

Xiaomi POCO M3 özellikleri

Xiaomi, bir süredir sızıntı haberleriyle gündeme gelen POCO M3’ün teknik özelliklerini doğruladı.

Yakın zaman içerisinde resmi olarak açıklanacak olan POCO M3 özellikleri ile ilgili Xiaomi cephesinden resmi bir açıklama geldi. Şirket tarafından yapılan paylaşımlarla birlikte POCO M3‘ün bazı önemli teknik özellikleri netlik kazandı.

Paylaşılan görsellerde POCO’nun yeni nesil akıllı telefonunun daha önceki sızıntılarda olduğu gibi 6.53 inç boyutundaki bir ekranın üzerine kurulacağı belirtiliyor.

Doğrulanan Xiaomi POCO M3 Özellikleri:

İşlemci tarafında ise 11 nm Snapdragon 662 işlemcisinden güç alacağı belirtilen telefonun, ayrıca 6.000 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleneceği söyleniyor.

Bunun haricinde 24 Kasım günü tanıtılacağı açıklanan telefonunsa üçlü arka kameraya ve damla çentikli bir ekrana da sahip olacağı paylaşılan görsellerle beraber gözler önüne serildi.

Xiaomi POCO M3 özellikleri

POCO M3’e Güç Verecek Olan Snapragon 662 Neler Sunuyor?

Bildiğiniz üzere Qualcomm, 21 Ocak günü düzenlemiş olduğu etkinlikte Snapdragon 662 işlemcisini de tanıtmıştı. 11 nm üretim teknolojisiyle beraber geliştirilen bu işlemci ise, 2.0 GHz hızında çalışan dört adet Cortex A73 çekirdeğinden ve 1.18 GHz hızında çalışan dört adet A53 çekirdeğinden güç alıyor.

Bunun haricinde Adreno 610 grafik birimine de ev sahipliği yapan işlemci, ayrıca 390 Mpbs hıza kadar çıkabilen X11 LTE modemi ve QuickCharge 3.0 desteğini de bünyesinde bulunduruyor.