Anasayfa Haber Galaxy Note Serisinin Sonu mu Geliyor?

Galaxy Note Serisinin Sonu mu Geliyor?

Galaxy Note serisi

Samsung, Galaxy Note serisi yerine Galaxy Z Fold serisi modellerine ağırlık verebilir.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan raporlarda Samsung’un önümüzdeki yıl Galaxy Note 21 modelini duyurmayacağı iddia edilmişti. Yaşanan bu gelişme ise birçok kullanıcının aklına “Galaxy Note serisinin sonu mu geliyor?” sorusunu getirmişti. Bugün ise Samsung’un gelecek planları ile ilgili yeni bir rapor yayınlandı.

Aju News tarafınca yayınlanan raporda Galaxy Note serisine özgü olan S-Pen akıllı kaleminin markanın diğer akıllı telefonlarına da geleceği ifade ediliyor. Aynı zamanda Samsung’un 2021 yılında piyasaya sunacağı Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy S21 Ultra modellerinde de S-Pen desteğine yer verileceği paylaşılan raporlar arasında yer alıyor.

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy S21 Ultra modellerinde S-Pen desteğine yer verileceğini değerlendiren kaynaklar ise, bu durumun Galaxy Note serisinin yakın zaman içerisinde sonlanabileceğini işaret ettiğini belirtiyorlar. Note serisini sonlandıracağı iddia edilen Samsung’un ise, önümüzdeki yıllarda Z Fold serisine odaklanacağı da ileri sürülüyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3 / Galaxy Note serisi

Bunun yanı sıra paylaşılan raporlarda Samsung’un Haziran 2021’de lanse edeceği Z Fold 3 modeli hakkında da bazı yeni bilgilere yer veriliyor. Bu kısımdaysa Samsung’un Z Fold 3’ün Ultra İnce Camı üzerinde ciddi iyileştirmelere ve geliştirmelere imza atacağı söyleniyor.

Ayrıca serinin yeni telefonunun ekran altı kamera teknolojisine de sahip olacağını ifade eden kaynak, Z Fold 3’ün birçok yeni özellikle beraber geleceğini de söylüyor.