Anasayfa Haber Fallout 76 Steel Dawn Güncellemesi Erken Yayınlandı

Fallout 76 Steel Dawn Güncellemesi Erken Yayınlandı

Fallout 76 Steel Dawn

1 Aralık’ta çıkması planlanan Fallout 76 Steel Dawn güncellemesi erken yayınlandı.

Bethesda tarafından Fallout 76 Steel Dawn güncellemesi planlanandan önce yayımlandı. İlk başta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 1 Aralık tarihinde sunulması planlanan güncelleme, Xbox kullanıcıları için bir hata sonucunda erken yayınlandıktan sonra, şirket güncellemeyi herkes için 1 hafta erken sunma kararı aldı.

Konsollar ve Microsoft Store üzerinden 15-16 GB boyutunda olan güncelleme, Bethesda.net ve Steam platformlarında ise 8 GB boyutunda. Güncelleme ile yepyeni bir görev serisi ile Brotherhood of the Steel oyuna dahil ediliyor.

Brotherhood of the Steel bölgeyi insanlık adına geri alma, bulabildikleri her türlü teknolojiyi koruma ve Paladin Taggerdy ile ekibinin başına gelenleri bulma misyonuyla Appalachia‘ya geri dönüyor. Bugünden itibaren, Brotherhood of Steel ile yolculuğunuza hemen başlayabilir ve yepyeni Steel Dawn görev serisinde Appalachia için daha parlak bir gelecek amacıyla çalışabilirsiniz. Ek olarak yeni karakterler, yeni lokasyonlar, yeni ödüller ve daha fazlası oyunculara sunuluyor. Ayrıca C.A.M.P. Barınaklar ve açlık ile susuzluk sistemlerinde de büyük değişiklikler yapılıyor.

Oyundaki değişikliklerin tamamına ise Fallout 76 Steel Dawn güncellemesi notlarından bir göz atabilirsiniz.