Anasayfa Haber Galaxy Note 20 Serisinin One UI 3.0 Beta Programı Tamamlandı

Galaxy Note 20 Serisinin One UI 3.0 Beta Programı Tamamlandı

Galaxy Note 20 Ultra Güncelleme

Galaxy Note 20 serisi için One UI 3.0 beta programı tamamlandı. Nihai sürüm ise yakında.

Samsung, birkaç hafta önce Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra için Android 11 tabanlı One UI 3.0 beta güncellemesini yayınlamıştı. Şimdi şirket, iki akıllı telefon için One UI 3.0 Beta programını tamamladığını açıkladı. Bu durum, Samsung’un One UI 3.0’ın tam sürümünü yakında yayınlayabileceğini bizlere gösteriyor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra One UI 3.0

Galaxy Note 20 serisinin forum moderatörü, Güney Kore’de One UI 3.0 Beta programının kapatıldığından bahsetti. Ancak şirketin tam sürümü ne zaman yayınlayacağını açıklamadı. Buna göre, güncellemenin beta sürümünü kullanan diğer pazarlardaki Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra kullanıcıları, tam sürüm yerine başka bir beta güncellemesi de alabilir. Henüz net bir bilgi olmadığından, önümüzdeki günlerde işleyişin nasıl olacağını göreceğiz.

Galaxy S20 serisi kullanıcıları, One UI 3.0 Beta programı için henüz bir tamamlanma mesajı almadı. Ancak bu önümüzdeki birkaç gün içerisinde olabilir. Forum moderatörleri, son beta güncellemesinin, yazılım kararlılığı ve performans açısından tam sürüme yakın olduğundan bahsetmişti. Samsung’un One UI 3.0’ın tam sürümünü bu ayın sonunda veya Aralık 2020’nin başlarında yayınlaması bekleniyor.

Şirket, tam sürümlü güncellemeyi önce Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 FE, Galaxy S20 Ultra’ya ve ardından Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra’ya yayınlayabilir. Ardından ise yine beta programında olan Galaxy Note 10 serisi, Galaxy S10 serisi, Galaxy Z Flip 5G ve Galaxy Z Fold 2 için tam sürüm yayınlanacak.

Son olarak, Galaxy S10 serisi için tam sürüm güncellemesinin gecikebileceğini belirtelim. Bunun sebebi olarak ise verimsiz güç tüketimi gösteriliyor.