Anasayfa Haber PS Plus Aralık 2020 Oyunları Belli Oldu

PS Plus Aralık 2020 Oyunları Belli Oldu

PS Plus Aralık 2021 oyunları

PS Plus Aralık 2020 oyunları PlayStation’ın blog sayfası üzerinden resmi olarak duyuruldu.

Kasım ayında Bugsnax, Hollow Knight ve Middle-earth: Shadow of War oyunlarını PlayStation Plus abonesi PS5 ve PS4 kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtan Sony, şimdi de Aralık ayında hangi oyunları ücretsiz olarak dağıtacağını açıkladı. Peki, PlayStation Plus Aralık ayında hangi oyunları kullanıcılara dağıtılacak? İşte karşınızda PS Plus Aralık 2020 oyunları!

PlayStation Plus Aralık 2020 Oyunları Açıklandı

Bildiğiniz gibi Sony, PlayStation 5’i piyasaya sürülmesinin hemen ardından listeye dahil etmişti. Bu doğrultuda şirket, geçtiğimiz ay PS Plus abonelerinin karşısına üç farklı yapım ile çıkmıştı.

Bugün ise yapılan duyuruyla beraber Aralık ayının ücretsiz oyunları hakkında bir takım açıklamalarda bulunan Sony, bu ay abonelere Just Cause 4, Rocket Arena ve Worms Rumble oyunlarını ücretsiz olarak dağıtacak. PS Plus aboneleri ise Just Cause 4, Rocket Arena ve Worms Rumble oyunlarını 1 Aralık itibarıyla indirebilecekler.

Bu tarihe kadar da eğer PS Plus abonesiyseniz, geçtiğimiz ay dağıtılan Middle-earth: Shadow of War, Hallow Knight ve Bugsnax (PS5) oyunlarını da indirebilirsiniz.

Aralık Ayının Ücretsiz PS Plus Oyunları – PS5 ve PS4