Anasayfa Haber Bülten Logitech, Sessizlik Odaklı Klavye ve Farelerini Tanıttı

Logitech, Sessizlik Odaklı Klavye ve Farelerini Tanıttı

Logitech MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti

Logitech, evde, iş yerinde veya okulda daha sessiz bir çalışma ortamı için sessiz teknolojiye sahip ürünlerini geliştirdi. Patentli “Sessiz Tuş” teknolojisine sahip Logitech MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti sessiz bir deneyim vadediyor. Logitech M220, M330 ve M590 Sessiz Kablosuz Mouse’lar da geleneksel “tıklama” hissi ile sessiz deneyim hedefliyor.

Sessiz Tıklama teknolojisine sahip MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti, %90’dan fazla gürültü azaltma özelliği sayesinde kullanıcılarına tıklama sesi olmaksızın benzer tıklama ve yazma deneyimini vadediyor. Sıvıya karşı dayanıklı tuşlara ve tasarıma sahip olan klavye, uzun süre kullanım vadederken, 36 aya kadar pil ömrü sağlıyor. Klavye ayrıca kişisel ihtiyaçlara göre eğim alabiliyor. Mouse, 18 aylık pil ömrünün yanı sıra üzerinde açma ve kapama tuşları bulunduruyor. Ayrıca Logitech’in küçük kablosuz alıcısı ile 10 metreye kadar kablosuz bağlantı sağlanıyor.

“Logitech Sessiz Kablosuz Mouse Serisi ile rahat çalışma”

Siyah, kırmızı, gri ve mavi olmak üzere farklı renk seçeneği bulunan Logitech M220, M330 ve M590 sessiz kablosuz mouse’lar işte, evde ya da okulda sessiz bir çalışma ortamı sunuyor. Tek bir AA pille çalışan mouse’ların modeline göre 18 ile 24 arasında değişen bir pil ömrü bulunuyor. Logitech Sessiz Kablosuz Mouse Serisi’ndeki ürünler 90’dan fazla gürültü azaltma özelliği sayesinde kullanıcılarına tıklama sesi olmaksızın aynı tıklama hissini veriyor.