Anasayfa Haber Watch Dogs: Legion Çevrimiçi Çok Oyunculu Modu Ertelendi

Watch Dogs: Legion Çevrimiçi Çok Oyunculu Modu Ertelendi

Watch Dogs: Legion Çevrimiçi

Ubisoft, Watch Dogs: Legion çevrimiçi çok oyunculu modunu gelecek yıla erteledi.

Ubisoft tarafından Watch Dogs: Legion çevrimiçi çok oyunculu güncellemesinin 2021 yılı başına ertelendiği duyuruldu. Normalde güncellemenin 3 Aralık tarihinde yayınlanması planlanıyordu.

Oyun stüdyosu oyunun tek oyunculu hikaye tarafıyla ilgili sorunları çözmek için böyle bir erteleme kararı alındığını belirtiyor. Ubisoft, “Oyunun sorunlarını çözme taahhüdümüzün bir parçası olarak, Watch Dogs: Legion’un çevrimiçi modunu 2021’in başlarına ertelemeye karar verdik. Bu, tek oyuncu tarafındaki sorunları çözmeye odaklanmamızı sağlayacak ve bize daha fazla zaman verecek. Böylece modun sorunsuz bir şekilde başlatılmasına yardımcı olmak için çevrimiçi deneyimi test edebileceğiz.” açıklamasında bulundu.

Ek olarak oyun bu hafta PlayStation, Xbox ve PC için 2.20 güncellemesi alacak. Xbox One, Xbox Series X|S ve PlayStation 4 için kararlılık düzeltmelerinin yanı sıra, oyuncuların çokça talep ettiği Oyunu Kaydet seçeneği oyuna eklenecek. PC için ek grafik optimizasyonu ve kararlılık iyileştirmesi dahil olmak üzere önümüzdeki ay da iyileştirmeler sunulacak. Bu sayede daha güçlü GPU’lara sahip olanlar için daha tutarlı bir 60 FPS deneyimi sağlanacak.