Anasayfa Haber RTX 3060 Ti Fiyatları Perakendecilerde Listelenmeye Başladı

RTX 3060 Ti Fiyatları Perakendecilerde Listelenmeye Başladı

RTX 30

2 Aralık’ta piyasaya çıkacağı doğrulanan kartların fiyatları, en azından şu an için oldukça yüksek görünüyor.

NVIDIA’nın çok yakın bir zamanda RTX 3060 Ti ekran kartını piyasaya süreceğini belirtmiştik. Avrupa’nın çeşitli bölgelerinden perakendeciler yeni kartları listelemeye başladı ve çıkış tarihi de bir kez daha doğrulanmış oldu.

Amazon İngiltere’ye göre, NVIDIA’nın ortakları RTX 3060 Ti modellerini 2 Aralık 2020’de satmaya başlayacak. MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X OC’nin fiyatı 490 sterline kadar ulaşacak gibi görünüyor. Yine Scan.co.uk, yeni kartın çıkışı için 2 Aralık tarihinden bahsediyor.

Birkaç Avrupa ülkesini kapsayan bir arama motoru olan Geizhals, MSI’ın ekran kartlarını 550 euro ile 685 euro arasındaki fiyatlarla listeledi. Ayrıca Gigabyte, Inno3D ve Zotac dahil olmak üzere markaların kartları farklı ülkelerden perakendeciler tarafından listelendi. Grafik kartlarının fiyatı 484 euro ile 592 euro arasında değişkenlik gösteriyor.

NVIDIA’nın liste fiyatı hakkında yeni bir bilgi olmasa da, 399 dolar gibi bir fiyatlandırma bekleniyordu. Perakendecilerde gözüken fiyatlar gerçekten bir hayli yüksek görünüyor. Ancak bunlar ön sipariş fiyatları olabilir ve ilerleyen zamanlarda bazı düzeltmeler yapılabilir.