Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 İçin Stadia Oynanış Videosu Yayınlandı

Cyberpunk 2077 İçin Stadia Oynanış Videosu Yayınlandı

Cyberpunk 2077 Stadia oynanış videosu

Google, yakın zaman içerisinde çıkışını gerçekleştirecek olan Cyberpunk 2077 için Stadia oynanış videosunu yayınladı.

Cyberpunk 2077 için çok az bir süre kaldı. Google, çıkışına çok az bir süre kalmışken Cyberpunk 2077 Stadia oynanış videosunu yayınladı. Yayınlanan oynanış videosuyla beraber CD Projekt RED’in yeni oyununun Stadia platformunda nasıl görüneceği de gözler önüne serildi.

Bu kısımdaysa Stadia’da 4K çözünürlükte çalışan Cyberpunk 2077’nin grafikleriyle ön plana çıktığını görmekteyiz. Aynı zamanda yaklaşık 5 dakikalık oynanış videosuyla beraber oyunu Stadia’da nasıl görüneceğini ile ilgili oyunculara fikir veren Google, ayrıca oyun için özel bir kampanyada başlattığını duyurdu.

Yapılan açıklamadaysa oyunu 17 Aralık‘tan önce Stadia üzerinden satın alan oyunculara Stadia Premiere Kit hediye edileceği belirtiliyor. Bu kitin içerisinde Stadia oyun kumandası, Chromecast Ultra ve bir aylık Stadia Pro aboneliği yer alıyor. Stadia Pro üyeliğiyle beraberse oyuncuların söz konusu oyunu 4K çözünürlükte oynayabilecekleri de ifade ediliyor. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmanda sizleri bugün yayınlanan oynanış videosu ile baş başa bırakalım.