Anasayfa Haber Oppo Reno5 Pro Özellikleri Ortaya Çıktı

Oppo Reno5 Pro Özellikleri Ortaya Çıktı

Oppo Reno5 Pro özellikleri

Oppo Reno5 Pro özellikleri netlik kazanmaya devam ediyor.

Yakın zaman içerisinde resmi olarak tanıtılacak olan Oppo Reno5 serisi ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bugün ise paylaşılan raporlarla birlikte kullanıcılar tarafından merak edilen Oppo Reno5 Pro özellikleri ortaya çıktı. Peki, Reno5 Pro özellikleri ile kullanıcılara neler sunacak? Gelin, son yapılan sızıntılara yakından göz atalım.

Paylaşılan raporlara göre Oppo’nun yeni nesil akıllı telefonunun 6.55 inç boyutundaki FHD+ çözünürlük sunan bir AMOLED ekranın üzerine kurulacağı ifade ediliyor. Bu ekranınsa HDR10+ desteğine de sahip olacağı belirtiliyor.

Bunun haricinde MediaTek Dimensity 1000+ işlemcisinden de güç alacağı söylenen modelin, ayrıca 8 GB RAM ile beraber geleceği de yayınlanan raporlarda yer alıyor. Yine aynı raporlarda yeni nesil akıllı telefonun Android 11 tabanlı ColorOS 11 ile kutudan çıkacağı da iddia ediliyor.

Batarya tarafında ise 65W hızlı şarj desteğine sahip olan 4.250 mAh boyutundaki bir bataryadan besleneceği belirtilen telefon, dörtlü arka kamera sistemini de bünyesinde barındırıyor.

Bu kısımdaysa 64 MP ana kamera sensörüyle beraber geleceği ifade edilen modelin, ayrıca arka tarafında 8 MP ultra geniş açı, 2 MP derinlik ve 2 MP makro kameralarına da yer verilmesi bekleniyor.

Şimdilik, Oppo tarafından konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak şirkete yakın birçok kaynak yeni nesil telefonların Aralık ayı içerisinde resmi olarak duyurulacağını düşünüyor.

Oppo Reno5 Pro özellikleri

Sızdırılan Oppo Reno5 Pro Özellikleri

  • Ekran: 6.55 inç boyutundaki FHD+ çözünürlük sunan AMOED ekran
  • İşletim Sistemi: Android 11 tabanlı ColorOS 11 kullanıcı arayüzü
  • İşlemci: MediTek Dimensity 1000+
  • Bellek: 8 GB / 12 GB RAM
  • Batarya: 65W hızlı şarj destekli 4.250 mAh boyutundaki batarya