Anasayfa Haber Galaxy Note 21, Serinin Son Modeli Olabilir

Galaxy Note 21, Serinin Son Modeli Olabilir

Samsung Galaxy Note 21

Son paylaşılan raporlara göre Samsung Galaxy Note 21 modeli, Note serisinin son modeli olacak.

Hatırlarsanız, daha önceden yayınlanan haberlerde Samsung’un 2021 yılında Galaxy Note 21 modelini duyurmayacağını belirtmiştik. Bugün ise, Samsung Galaxy Note 21 modeliyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Bildiğiniz üzere Samsung, Note serisine özgü olan S-Pen’i Galaxy Z Fold ve Galaxy S serisine getirmeye hazırlanıyor. Bu doğrultudaysa amiral gemisi telefonları tek bir seri altında toplayacağı iddia edilen Samsung’un ise önümüzdeki yıllarda Galaxy Note serisini sonlandırılacağı da ifade ediliyor.

Bugün paylaşılan raporlarla beraber Samsung’un son kez kullanıcıların karşısına yeni bir Note modeliyle çıkacağı ileri sürüldü. Güvenilir kaynakların elde ettiği bilgilere göre, Samsung’un 2021 yılında Note 21 modelini duyurabileceğini görmekteyiz. Bu kısımdaysa serinin Ultra ve Plus modellerinin duyurmayacağı da ifade edilen Samsung’un, sadece Note 21 modeliyle karşımıza çıkacağı da konuşuluyor.

Söz konusu bu modelinse serinin son modeli olacağı da iddia ediliyor. Şimdilik, Samsung’un neden böyle bir hamleye imza atacağı bilinmiyor. Ancak şirkete yakın kaynaklar tarafından servis edilen bilgilerde, Samsung’un Note 21 modeliyle son kez kullanıcıların nabzını yoklayacağına da özellikle dikkat çekiliyor. Gelen tepkilere göreyse serinin kaderinin belirleneceği de paylaşılan raporla arasında yer alıyor.

Bildiğiniz gibi Samsung’un 2021 yılında piyasaya sunacağı amiral gemisi telefonların listesi sızdırılmıştı. Bu listede ise Samsung’un 2021 yılı içerisinde dört farklı Galaxy S21 ve üç farklı Galaxy Z modelini duyacağı ortaya çıkmıştı. 

Bunun yanı sıra söz konusu bu modellerin en az üçünün S-Pen desteğine de sahip olacağı belirtilmişti. S-Pen desteğinin serinin diğer modellerine geleceğini göz önünde bulunduran birçok kaynak ise, bu durumu Note serisinin sonun yaklaştığı şeklinde değerlendirmişti.