Anasayfa Haber Bülten KEF, LS50 Wireless II ve LS50 Meta Hoparlörlerini Tanıttı

KEF, LS50 Wireless II ve LS50 Meta Hoparlörlerini Tanıttı

KEF LS50 Wireless II ve LS50 Meta Hoparlörler

KEF, LS50’nin geliştirilmiş iki yeni versiyonu ile karşımızda. Sadece müziğe odaklanılmasına olanak sunan ve gerçeğe yakın müzik keyfi vadeden LS50 Wireless II ve LS50 Meta; müzik tutkunlarına odaklanıyor.

Kent Engineering & Foundry (KEF), 50 yılı aşkın süredir dünyanın her yerindeki gerçek müzik tutkunları için yüksek performanslı ürünler tasarlamaya devam ediyor. LS50 Wireless II ve LS50 Meta, MAT teknolojisi ile yenilenen 12. Jenerasyon Uni-Q sürücülerinin arkasında oluşan istenmeyen sesin %99’unu emerek, bozulmaları ortadan kaldırıyor ve daha saf, daha doğal, gerçeğe yakın sese ulaşmanızı sağlıyor.

KEF LS50 Wireless II ve LS50 Meta

KEF LS50 Wireless II

KEF, LS50 Wireless’ın elde ettiği başarının ardından; yenilenen LS50 Wireless II ile tecrübe ve müzik tutkusunu bir araya getiriyor. Geliştirilen teknik özellikleriyle dikkat çeken model, geliştirilmiş akustik yapısı, daha iyi bağlantı ve kullanılabilirlik ile her açıdan LS50 Wireless’ın ilerisinde.

4 farklı renk seçeneğine sahip hoparlör, müzik yayın platformlarıyla uyumlu. Spotify Connect ile doğrudan Spotify uygulamasından müzik dinleyebilir, KEF Connect uygulamasıyla Tidal, Amazon Music, Qobuz ve Deezer’ı, internet radyo ve podcast’lerini dinleyebilirsiniz. AirPlay 2, Chromecast ve daha fazlası ile kablosuz uyumu sayesinde herhangi bir kaynaktan yayınladığınız en sevdiğiniz müziğin her detayını ortaya çıkarırken; kablolu bağlantı ile CD çalar, pikap, televizyon gibi kaynaklara bağlanabiliyor.

KEF LS50 Wireless II

İki hoparlör içinde KEF tarafından geliştirilen 2 farklı yerleşik amplifikatör bulunuyor. Tizleri 100W gücünde A / B sınıfı amplifikatör beslerken, hoparlör; özel 280W gücünde D sınıfı amplifikatör ile 108 desibele kadar bas sürücülerine güç sağlıyor. LS50 Wireless II 24bit / 96kHz çözünürlükte tamamen kablosuz olarak kullanılabiliyor veya iki hoparlör 24bit / 192kHz çözünürlüklü ses için kabloyla bağlanabiliyor.

KEF LS50 Meta

KEF LS50 Meta, ödüllü hoparlör LS50 ile birçok benzerliği paylaşsa da sahip olduğu teknolojik gelişmeler ile ses kalitesinde çarpıcı bir gelişme sunuyor.

KEF LS50 Meta

KEF’in kendine özgü teknolojisi Uni-Q driver yapısı LS50 Meta’da da kendini gösteriyor. Metamaterial Absorption Technology (MAT) ile sürücünün arkasındaki istenmeyen sesin %99’unu emen, ortaya çıkan bozulmayı ortadan kaldıran model; daha saf ve daha doğal bir ses vadediyor. Tüm bu kritik değişiklikler ile detaylı, açık, güçlü ve çok daha az harmonik bozulma ile yüksek netlikte ses kalitesi ve geniş ses sahnesiyle gerçeğe en yakın ses tecrübesi hedeflenmiş.

KEF LS50 Wireless II ve LS50 Meta Fiyatı

  • KEF LS50 Wireless II kablosuz hoparlör satış fiyatı: 27.849 TL
  • KEF LS50 Meta hoparlör satış fiyatı: 13.369 TL