Anasayfa Haber TCL 20 Özellikleri ve Tasarımı Sızdırıldı

TCL 20 Özellikleri ve Tasarımı Sızdırıldı

TCL 20 özellikleri ve tasarımı

TCL 20 modelinin bazı teknik özelikleri ve tasarım detayları sızdırıldı.

TCL 10 serisi ile adından söz ettiren TCL, şimdi de kullanıcıların karşısına TCL 20 5G modeliyle çıkmaya hazırlanıyor. TCL’nin yeni nesil akıllı telefonu birçok kişi tarafından merakla beklenirken, bugün ise TCL 20 özellikleri ve tasarımı Evan Blass’ın paylaşımıyla ortaya çıktı.

Sektörün önde gelen isimlerinden biri olan Evan Blass, uygun fiyatlı telefonun Snapdragon 690 işlemcisinden güç alacağını belirtiyor. Bu işlemciye ise 6 GB RAM ve microSD kart ile artırılabilen 128 /256 GB dahili hafıza seçeneklerinin eşlik edeceği tahmin ediliyor.

TCL 20 özellikleri ve tasarımı

6.67 inçlik FHD+ bir ekranın üzerine kurulacak olan telefonun, 4.500 mAh boyutundaki bir bataryayla beraber gelmesi bekleniyor. Bunun dışında üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacağı ifade edilen modelin arka tarafında ise 48 MP ana, 8 MP ultra geniş açı ve 2 MP makro kameralarına yer verileceği söyleniyor.

Bunun haricinde Google Asistan butonuna da sahip olacağı belirtilen modelin, ön tarafındaysa 8 MP çözünürlüğündeki bir selfie kamerası bulunuyor.

Cihazın sızdırılan tasarım detaylarına bakacak olursak, cihazın arka tarafındaki kameraların dikey şekilde konumlandırıldığını görmekteyiz. Aynı zamanda 3.5 mm jak girişine de sahip olmayacağı belirtilen telefonun USB-C girişiyle beraber geleceğini de gözlemlemekteyiz.