Anasayfa Haber Xiaomi Mi 11 Tasarımı İle İlgili Yeni Görseller Sızdırıldı

Xiaomi Mi 11 Tasarımı İle İlgili Yeni Görseller Sızdırıldı

Xiaomi Mi 11 tasarımı

Xiaomi’nin yakın zaman içerisinde tanıtacağı tahmin edilen Xiaomi Mi 11’in tasarımı ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Son dönemlerde sızıntı haberleriyle karşımıza çıkan Xiaomi Mi 11 tasarımı ile ilgili bugün yeni görüntüler Weibo üzerinden paylaşıldı. Paylaşılan görüntülerle beraber Mi 11’in arka panel tasarımı gözler önüne serildi.

Weibo üzerinden servis edilen Mi 11’in tanıtım posterinin henüz hazırlanma aşamasında olduğuna da özellikle dikkat çekiliyor. Bu kısımdaysa Mi 11’in tasarımıyla ilgili bazı ipuçları da bizleri karşılıyor.

Servis edilen görselleri inceleyecek olursak, bu kısımdaysa yeni nesil amiral gemisinin arka panelinde tıpkı Mi 10T serisinde olduğu gibi büyük bir kamera kurulumuna yer veriliyor. Ancak, bu ana kamera kurulumu Mi 10T’nin kamera tasarımının aksine daha yuvarlak hatlara ev sahipliği yapıyor.

Xiaomi Mi 11 tasarımı
Xiaomi Mi 11 tasarımı

Bunun yanı sıra serinin yeni telefonu, önceki modellerine kıyasla daha yuvarlak hatlarıyla da ön plana çıkıyor. Bu detaylardan yola çıkan birçok kaynak ise, Mi 11 serisinin kavisli ekranla beraber geleceğini ifade ediyor.

Xiaomi Mi 11 Özellikleri ve Tanıtım Tarihi

Yakın zaman içerisinde tanıtılacağı ön görülen Mi 11, Qualcomm’un yeni nesil 5 nm Snapdragon 875 işlemcisinden güç alacağı iddia ediliyor. Aynı zamanda Snapdragon 875 işlemcisine ise 8 GB‘lık bir RAM kapasitesinin eşlik edeceği söyleniyor.

Bunun yanı sıra Xiaomi’nin yeni nesil telefonu 48 MP ultra geniş açılı kameraya da sahip olduğu ifade ediliyor. Ayrıca Mi 11’in video çekimi konusunda da kullanıcılara ciddi yenilikler sunacağı belirtiliyor.

Bu kısımdaysa serinin yeni telefonu SDR’den HDR’ye çevirici kodekler ile destekleneceğinin de altı özellikle çiziliyor. Ayrıca, Mi 11’in hareketi azaltmak için MEMC teknolojisini de bünyesinde barındıracağı son paylaşılan raporlar arasında yer alıyor.

Tüm bu özelliklere sahip olan telefonun henüz ne zaman tanıtılacağı açıklanmadı. Fakat, güvenilir kaynaklar tarafından paylaşılan bilgilere göre, serinin yeni telefonun Aralık 2020‘de tanıtılacağı tahmin ediliyor.