Anasayfa Haber Yeni Apple Watch Modelleri İle Tasarım Değişebilir

Yeni Apple Watch Modelleri İle Tasarım Değişebilir

Yeni Apple Watch modelleri

Paylaşılan raporlara göre Apple, önümüzdeki yıl Apple Watch modellerinin tasarımında büyük bir değişikliğe imza atabilir.

Geçtiğimiz Eylül ayında Apple Watch Series 6 ve Watch SE modellerini lanse eden Apple, şimdi de yeni Apple Watch modelleri üzerinde çalışıyor. Apple’ın yeni nesil akıllı saatleri kullanıcılar tarafından merak edilirken, bugün ise önemli bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre Apple, 2021 yılında Apple Watch modellerinin tasarımında önemli bir değişikliğe imza atmaya hazırlanıyor. Apple ürünleriyle ilgili isabetli söylemleriyle tanınan Ming-Chi Kuo, Apple’ın önümüzdeki yıl hem MacBook hem de Apple Watch modellerinin tasarımının tamamen yenileceğini belirtiyor.

2021 yılına tasarım değişiklileriyle damgasını vurmayı planlayan Apple’ın şimdilik nasıl bir değişikliğe gideceği bilinmiyor. Ancak ünlü analist Kuo, yeni nesil akıllı saatlerin tasarımının baştan aşağıya değişeceğine de özellikle dikkat çekiyor.

Bunun yanı Apple’a yakın bazı kaynaklarda şirketin tasarım konusundaki köklü değişikliklerini 2021 yerine 2022 yılında uygulayacağını da düşünüyorlar.