Anasayfa Haber MIUI 13 Güncellemesi Ne Zaman Çıkacak?

MIUI 13 Güncellemesi Ne Zaman Çıkacak?

MIUI 13 güncellemesi

Xiaomi kullanıcıları tarafından merak edilen MIUI 13 çıkış tarihi hakkında yeni bilgiler paylaşıldı.

Xiaomi ve Redmi akıllı telefonlara birçok yeni özelliği getirmesi beklenen MIUI 13 güncellemesi ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Paylaşılan bilgilerle beraber merak edilen MIUI 13 çıkış tarihi gözler önüne serildi.

Xiaomi topluluğunda görev alan Manwex tarafınca paylaşılan bilgilere göre, yeni arüyüz güncellemesinin 2021’in ikinci çeyreğinde yayınlanacağını görmekteyiz. Şimdilik söz konusu güncellemenin tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

Ancak şirkete yakın kaynaklar tarafınca servis edilen bilgilere göre, yeni arayüz güncellemesinin MIUI 12’de olduğu gibi Nisan ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

MIUI 13 güncellemesi ne zaman çıkacak? MIUI 13 çıkış tarihi

Bunun yanı sıra Xiaomi ve Redmi telefonlara gelecek olan güncellemenin yenilikleri hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Fakat daha önceden paylaşılan raporlara göre, kullanıcıların yeni arayüz güncellemesiyle kendi duvar kağıdı tasarımlarını oluşturabilecekleri ifade ediliyor.

Ayrıca önceki arayüz sürümlerine kıyasla daha yumuşak animasyonlara da ev sahipliği yapacağı belirtilen güncellemenin, daha çok görsel geliştirmelerle ön plana çıkacağı konuşuluyor.