Anasayfa Haber Nintendo Switch Sistem Güncellemesi 11.0 Çıktı

Nintendo Switch Sistem Güncellemesi 11.0 Çıktı

Nintendo Switch Sistem Güncellemesi 11.0

Switch sahipleri için Nintendo Switch Sistem Güncellemesi 11.0 yayınlandı.

Nintendo tarafından yeni bir sistem yazılımı güncellemesi tüm dünyadaki Switch sahiplerine sunuldu. Nintendo Switch Sistem Güncellemesi 11.0 kararlılık geliştirmelerinin yanı sıra, yeni özellikleri de beraberinde getiriyor.

11.0 güncellemesi, Veri Kaydetme Bulutu üzerinden yedeklenen verileri otomatik olarak indiren yeni bir özelliğe sahip. Böylece birden fazla sisteme bağlı aynı Nintendo Hesabı ile yazılım kullanırken, bir konsoldan yedeklenen veriler otomatik olarak diğer sistemlere de indirilecek. Özelliği kullanmak için Sistem Ayarları > Veri Yönetimi > Veri Kaydetme Bulutu menüsünden özelliği aktif etmeniz gerekiyor.

Albüm’den ekran görüntülerini ve videoları akıllı cihazlara kablosuz olarak aktarabilme de kullanıcıların işine yarayacak cinsten. Ekran görüntüleri için kullanıcılar en fazla 10 ekran görüntüsü ve 1 video kaydını tek seferde aktarabilecek. Ayrıca güncelleme, ekran görüntülerini ve videoları bir USB kablosuyla bir PC’ye aktarma ve indirmelere öncelik verme yeteneği de sunuyor.

Son olarak, yeni Nintendo Switch sistem yazılımı güncellemesinin yeni simgeler, önceden ayarlanmış düğme eşlemelerini adlandırma yeteneği ve Brezilya Portekizcesi dil desteği sunduğunu da belirtelim.