Anasayfa Haber Samsung’tan Bütçe Dostu 5G Telefon: Galaxy A32 5G

Samsung’tan Bütçe Dostu 5G Telefon: Galaxy A32 5G

samsung galaxy a32 5g
Samsung Galaxy A32 5G, Kaynak: OnLeaks

Samsung, uygun fiyatlı 5G akıllı telefonu Galaxy A32 üzerinde çalışıyor.

Tüm gözler Galaxy S21 serisinde iken, Samsung’un A, M ve F serisi gibi uygun fiyatlı akıllı telefonlardan oluşan bir portföyü de genişlemeye devam ediyor. Yeni amiral gemilerini görmenin yanı sıra, yeni bütçe dostu cihazları da görmeye devam edeceğiz. Yeni bir sızıntı, Galaxy A31’in halefi olan Galaxy A32’nin, orta sınıfta 5G desteğiyle birlikte geleceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy A32 5G
Samsung Galaxy A32 5G, Kaynak: OnLeaks

Yeni renderlar bir sızıntı olsa da, doğrudan Samsung’tan gelmiş gibi görünüyor. Bu renderlara baktığımızda, yeni uygun fiyatlı modelin Galaxy Note 20’ye çok benzeyen bir tasarımla gelebileceğini söyleyebiliriz.

Arka tarafta üçlü bir kamera kurulumu ile gelen Galaxy A32 5G, 1 mm kamera havuzu çıkıntısına sahip. Ana kameranın 48 MP olduğu söylenirken, diğer sensörlerden birinin ise derinlik sensörü olduğu belirtilmiş.

Samsung Galaxy A32 5G
Samsung Galaxy A32 5G, Kaynak: OnLeaks

Sızdırılan bilgilerde teknik özellikleri de ortaya çıkan telefonun 5.000 mAh pil ile 6.5 inçlik bir ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Sızdırılan renderlar, 3.5 mm kulaklık jakı ve yana monte edilmiş bir parmak izi sensörünün yanı sıra bir USB C Tipi bağlantı noktası olduğunu da doğruluyor. Parmak izi sensörü, bazı modellerde alışık olduğumuz şekilde, güç tuşuna entegre edilmiş. İşlemci, RAM ve ekran çözünürlüğü gibi ayrıntılar ise henüz netleşmiş değil.

Son olarak, Samsung’un Galaxy A32 5G’yi ne zaman piyasaya süreceğinden emin olmadığımızı belirtelim. Ancak Galaxy S21 serisinin tanıtım etkinliğinden sonra düzenlenecek mini etkinliklerle duyurulacağını söyleyebiliriz.