Anasayfa Haber WhatsApp, Yeni Duvar Kağıdı ve Çıkartma Seçenekleri Sunuyor

WhatsApp, Yeni Duvar Kağıdı ve Çıkartma Seçenekleri Sunuyor

WhatsApp Duvar Kağıdı

WhatsApp, duvar kağıdı ve çıkartma seçeneklerini artırarak sohbetlere renk katıyor.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sunduğu yeni duvar kağıtları ve çıkartmalar ile gruplar ve kişiler için sohbetleri daha renkli bir hale getirmek istiyor. Bundan böyle kullanıcılar her bir sohbet için belirli bir duvar kağıdı seçebilecek. Böylece o an konuştuğunuz kişinin penceresini de karıştırmamanız sağlanmış olacak.

Popüler mesajlaşma uygulaması, varsayılan “doodle” duvar kağıtları için yeni renkler ekleyerek duvar kağıdı seçimini geliştirmiş durumda. Ayrıca, 2 milyardan oluşan güçlü küresel kullanıcı tabanını daha iyi yansıtmak için dünyanın dört bir yanından yeni, çeşitli ve ikonik doğa ve mimari görüntüleri de tanıttı. Bunlara ek olarak, hem parlak hem de karanlık albümlerde yeni grafik tasarımlarının da tanıtıldığını belirtelim.

Çıkartma seven kullanıcılar içinse WhatsApp, metin veya emoji ile arama yapmanıza veya kategoriye göre göz atmanıza izin vererek bunları bulmayı kolaylaştırıyor. Çıkartma oluşturucuları, bunları emoji ve metinle etiketleyerek bu süreci kolaylaştırmaya teşvik ediyor. WhatsApp ayrıca, Dünya Sağlık Örgütü‘nün (WHO) ” Birlikte Evde” çıkartma paketinin animasyonlu bir sürümünü de tanıttı. Yeni özellikler bu hafta kullanıma sunulacak.