Anasayfa Haber Xbox Kasım 2020 Konsol Güncellemesi Neler Sunuyor?

Xbox Kasım 2020 Konsol Güncellemesi Neler Sunuyor?

Xbox Kasım 2020 Konsol Güncellemesi

Xbox Kasım 2020 Konsol Güncellemesi kullanıcıların indirmesine sunuldu.

Microsoft tarafından Xbox One ailesi ve Xbox Series X|S için Xbox Kasım 2020 Konsol Güncellemesi sunulmaya başladı. Güncelleme beraberinde birçok yenilik getirirken bunlardan bazıları sadece yeni nesle özel olmasıyla dikkat çekiyor.

Xbox Kasım Güncellemesi

Öncelikle Xbox Series X|S’teki dinamik arka planlara artık daha fazlası ekleniyor. Bunların hala yeni nesle özel olduğunun da altını çizelim. Microsoft, 6 yeni tasarımdan bazılarının önceki nesillere saygı duruşu niteliğinde olduğunu ifade ediyor.

Xbox Kasım Güncellemesi

Artık Kılavuz’da, oyunun Otomatik HDR kullanıp kullanmadığını size bildiren bir etiket de yer alıyor. Otomatik HDR temelde SDR içeriğini HDR’ye yükseltiyor. Bundan böyle bunun ne zaman olduğunu da anlayabileceksiniz.

Oyunlarım ve Uygulamalarım‘da yeni nesil için optimize edilmiş oyunlara yeni bir X|S rozeti ekleniyor. Ek olarak, yalnızca optimize edilmiş oyunları görmek için de filtre uygulama şansına sahipsiniz.

Xbox Kasım Güncellemesi

Yeni bir özellik ise kurulum deneyimini iyileştiriyor ve aile üyeleri eklemenizi sağlıyor. Bunun halihazırda Xbox aile ayarlarını kullananlar için olduğunu not olarak düşelim.

Uzun zamandır beklenen bir özellik ise Xbox Game Pass‘e gelen yeni oyunları önceden yükleyebilme olanağı. Yani artık satın aldığınız bir oyunu önceden yükleyebileceksiniz.

Ayrıca Microsoft, Xbox Insider Programı‘na Xbox Series X|S konsollarını kaydetme özelliğini de ekliyor.