Anasayfa Haber Immortals Fenyx Rising Destekli AMD Radeon 20.11.3 Sürücüsü Yayınlandı

Immortals Fenyx Rising Destekli AMD Radeon 20.11.3 Sürücüsü Yayınlandı

AMD Radeon 20.11.3

Immortals Fenyx Rising ve Vulkan Ray Tracing için destek sunan AMD Radeon 20.11.3 beta sürücüsü çıktı.

AMD, yakında çıkacak olan Immortals Fenyx Rising oyunu ve Vulkan Ray Tracing uzantıları destekli AMD Radeon 20.11.3 beta sürücüsü ile karşımıza çıkıyor.

Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.11.3 sürücüsü ile Immortals Fenyx Rising için nasıl bir performans artışı sağlandığı sürüm notlarında detaylandırılmış değil. Öte yandan, 3 Aralık tarihinde yayınlanacak Ubisoft yapımı açık dünya aksiyon oyununu oynayacakların daha akıcı bir deneyim için bu sürücüyü yüklemesi öneriliyor.

Geçtiğimiz hafta ise Khronos Group en son Vulkan Ray Tracing uzantılarını yayınlamıştı. Uzantılar, Vulkan grafik API’sini kullanan geliştiricilere oyunlarında ışın izlemeyi kullanma fırsatı sunuyor. En son sürücüsü de bu açık platform için destek ekliyor. Eksiksiz uzantı listesi sürüm notlarında yer alıyor. Sürücü, Radeon ekran kartı sahipleri için kararlılık geliştirmeleri ve hata düzeltmeleri de sağlıyor.

Güncellemeye ve sürüm notlarına bu adresten erişebilirsiniz. Ek olarak, Windows için Radeon Software uygulaması üzerinden de güncelleme yapmanız mümkün.