Anasayfa Haber Samsung Galaxy Z Fold 3, Fiyatı İle Şaşırtabilir

Samsung Galaxy Z Fold 3, Fiyatı İle Şaşırtabilir

Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyatı

Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyatı ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı.

Önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyatı ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Daha önceden yapılan sızıntılarla beraber S-Pen desteğine sahip olacağı iddia edilen katlanabilir telefonun fiyatıyla şaşırtacağı ifade ediliyor.

Samsung’a yakın kaynaklar tarafınca servis edilen bilgilere göre, Galaxy Z Fold 3’ün Galaxy Z Fold 2’de olduğu gibi 1.999 dolardan satışa sunulacağı iddia ediliyor. Hatırlarsanız, önceden paylaşılan raporlarda Samsung’un Z Fold serisinde fiyatları 1.500 dolar seviyesine kadar indireceği konuşuluyordu. Ancak bugün yayınlanan raporlarda bu durumun bu yıl gerçekleşmeyeceğine şahit olmaktayız.

Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyatı

Galaxy Z Fold 3 Nasıl Olacak?

Samsung’un 2021 yılında lanse edeceği Z Fold 3 modeli, söylenenlere göre ekran altı kamera modülüne ev sahipliği yapacak.

Bunun yanı sıra S-Pen desteğine de sahip olacağı belirtilen katlanabilir telefonun ekran kısmında da iyileştirmelere gidilecek. Bu kısımdaysa bahsi geçen telefonun ekranını S-Pen’in basıncına dayanaklı hale getirmek için de AES teknolojisine yer verilecek.