Anasayfa Haber TikTok Videolarında Süre Limiti 3 Dakikaya Yükseliyor

TikTok Videolarında Süre Limiti 3 Dakikaya Yükseliyor

tiktok süre limiti

Viral kısa videoların paylaşıldığı sosyal medya uygulaması TikTok, videolardaki 60 saniye limitini 3 dakikaya çıkarıyor.

TikTok’un en önemli farklılığı, paylaşılan videoların kısa olması. Ancak yeni bir rapor, şirketin büyük bir değişiklik düşündüğünü öne sürüyor. Sosyal medya danışmanı Matt Navarra tarafından paylaşılan bir tweet’e göre TikTok, bazı kullanıcılara 60 saniyelik klasik sınırdan üç dakika kadar uzun video yükleme süresi sunmaya başlıyor.

Navarra’nın paylaşımına göre bu özellik henüz “erken erişim” aşamasında. Bu nedenle çoğu kullanıcı, üç dakikalık yeni video süresinden şimdilik faydalanamayacak. Ayrıca, yayınlanan bir rapora göre bu özellik kimi kullanıcıları sevindirirken, kimi kullanıcıları ise kızdırmış durumda.

tiktok

Yeni limit bu sebeple birçok riski de beraberinde getiriyor. Bunlardan en baskın olanı da, uygulamayı bu kadar başarılı kılan viral kısa videoların eskisi kadar üretilmeyecek olması olarak gösteriliyor.

TikTok’un daha uzun videoların paylaşılmasını amaçlayan özelliğini kullanıcıların beğenip beğenmeyeceğini bekleyip göreceğiz.