Anasayfa Haber Exynos 9825 İşlemcili Galaxy F62 Ortaya Çıktı

Exynos 9825 İşlemcili Galaxy F62 Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy F62 Exynos 9825

Samsung’un yeni nesil akıllı telefonu Galaxy F62, Exynos 9825 işlemcisi ile performans testinde ortaya çıktı.

Samsung Galaxy F serisinin yeni üyesi Galaxy F62, Geekbench üzerinde listelendi. SM-E625F model numarasıyla performans testinde listelenen yeni Galaxy F modelinin ise Exynos 9825 işlemcisinden güç aldığı belirtiliyor.

Bu kısımdaysa Galaxy Note 10 işlemcisiyle beraber performans testinde görünen modelin ise tek çekirdek testinden 763, çok çekirdek testinden ise 1952 puan aldığını da gözlemlemekteyiz.

Samsung Galaxy F62

Galaxy F serisinin ikinci üyesi olarak lanse edileceği ifade edilen modelin ayrıca Android 11 güncellemesiyle beraber kutudan çıkacağı da ifade ediliyor.

Bunun dışında şimdilik F serisinin yeni üyesinin ne zaman tanıtılacağı ve sadece Hindistan pazarına mı özel olup olmayacağı bilinmiyor. Ancak, Samsung’a yakın kaynaklarda göre bahsi geçen serinin en kısa süre içerisinde küresel pazara adım atacağı tahmin ediliyor.

Serinin İlk Modeli Galaxy F41 Özellikleri İle Neler Sunuyordu?

Galaxy F serinin ilk modeli 6.4 inç büyüklüğündeki FHD+ çözünürlük sunan Super AMOLED bir ekranın üzerine kuruluyor.

Gücünü ise Exynos 9611 işlemcisinden alan telefon, aynı zamanda 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza seçeneğiyle beraber geliyor. Bunun haricinde, serinin ilk modeli 15W hızlı şarj destekli 6.000 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleniyor.

Samsung Galaxy F41 özellikleri

Cihazın arka tarafındaysa üçlü kamera kurulumuna yer veriliyor. Bu kameralar ise 64 MP ana, 8 MP ultra geniş açı ve 5 MP canlı odak şeklinde sıralanıyor. Tüm bu özelliklere ev sahipliği yapan cihazın ön tarafında ise 32 MP çözünürlüklü bir selfie kamerasına da bulunuyor.